Nagel & Handen

Essence: Nail art twins

De afgelopen periode hebben jullie bij Lushiousbeauty.nl een heleboel interessante nieuwe producten van Essence en Catrice voorbij zien komen. Hier gaan wij natuurlijk gewoon mee door bij Beautyscene! Vandaag heb ik voor jullie de allernieuwste Essence Nail art twins combinaties even op een rijtje gezet. Houd je vast, want ze zijn prachtig!

Essence introduceerde vorige maand een aantal nieuwe lentekoppels. De nagellakken zijn individueel verkrijgbaar als een basiskleur (colour base 1) en als glitter top coat (glitter topper 2). Je kunt de lak uiteraard ook alleen in gebruiken of combineren met andere kleurtjes, kortom: Enorm leuk om even flink mee te experimenteren. De lakjes zijn in totaal verkrijgbaar in zeven nieuwe kleuren met een totaal van vier kleurenduo''s.
Hierboven zien jullie drie kleurenduo’s: Chuck & Blair, Bella & Edward en Gabriella & Troy. De kleuren zijn absoluut geweldig. De basislakken hebben eigenlijk maar een laagje nodig voor een prima dekking en dat maak je niet zo heel vaak meer mee! De glitter toppers zijn werkelijk fantastisch. Vooral de groene Edward variant en de zilveren Blair toppers: Daar blijf je naar kijken. Overigens is er ook nog een grijze Romeo & Julia variant verkrijgbaar, die zijn jullie vandaag niet terug op de afbeeldingen.

 Laten we de drie koppels even onder de loep nemen, te beginnen bij Chuck & Blair. Chuck is een mooie midden korenblauwe nagellak die mij een klein beetje doet denken aan de Catrice Pool party At Night.. De kleur is voller, lichter en romiger, maar komt qua basis een beetje in de buurt. Blair is een transparante topper die grote zilveren achthoekige glitters bevat, maar ook holografische reguliere en microglitters. Een laagje van deze mooie glitter top coat is voldoende om een zeer indrukwekkend effect aan te brengen op je nagels.

Gabriella & Troy is een koppel dat op het eerste gezicht misschien het minst opvallend is maar, schijn bedriegt! De mooie midden paarse Gabriella nagellak is warm en bevat een lichte shimmer waardoor de nagellak ook heel mooi en draagbaar is zonder topper. Troy heeft een transparante basis met daarin blauwe, zilveren en paarse microglitters.

Bella & Edward is naast Chuck & Blair een favoriet duo, met name omdat de kleuren zo lekker zomers en tropisch zijn. Bella is een werkelijk prachtige blauw/groene crème nagellak die je handen (of voeten) vrijwel direct een zomerse touch geeft! Deze basislak geeft een prima dekking in slechts een laagje. Edward heeft net zoals de andere Nail art twins toppers een transparante basis met daarin grote vierkante groene glitters, ronde blauwe glitters en holografische microglitters.De Essence Nail art twins zijn simpelweg geweldig. De glitter toppers doen mij enorm denken aan de prachtige glitter creaties van Deborah Lippmann en dat is natuurlijk een geweldig compliment voor Essence, vooral wanneer je bedenkt dat de prijs van deze nagellakjes slechts EUR 1.79 per stuk bedraagt. Kijk nog even mee naar de kleurtjes die ik voor jullie heb aangebracht op nagelwieltjes. Op de eerste afbeelding zie je de basiskleur en op de afbeelding daaronder heb ik ook de bijbehorende glitter toppers aagebracht.


De houdbaarheid van deze nagellakken is prima, maar wil je er zeker van zijn dat jouw creatie een aantal dagen mee gaat zonder beschadigingen dan is het natuurlijk altijd verstandig om een goede slijtvaste top coat te gebruiken. Vergeet trouwens niet onder je nagellak een base coat te gebruiken om nagelverkleuringen te voorkomen! Vooral blauwe en groene nagellakken (van alle merken!) hechten zich zonder gebruik van een base coat enorm snel aan het nageloppervlak met als resultaat gele nagels. En dat wil je natuurlijk niet!

Ik kan niet anders dan vertellen dat deze Nail art twins van Essence een schot in de roos zijn, niet alleen vanwege de prachtige combinaties, maar ook zeker kwalitatief en prijstechnisch gezien. De nail art producten zijn verkrijgbaar in de grotere filialen van Kruidvat. Zijn deze producten nog niet gesignaleerd in een winkel bij jou in de buurt? Informeer dan even bij een medewerker. En dan nu: Op naar het Kruidvat lieve dames!

Deel dit artikel
Back to top