Nieuws

Lush Japanese Aid Soap en nieuwe RETRO producten

Het duurde even wat langer dan verwacht maar je kunt  nu bij de verschillende Lush filialen en ook via de Lush mailorder een bijzonder product aanschaffen: De Japanese Aid Soap is speciaal ontwikkeld met maar een doel: Helpen.

Soms heeft een artikel geen mooie afbeeldingen en heel veel tekst nodig. Na het zien van de recente beelden uit Japan waarbij verschillende aardbevingen een einde hebben gemaakt aan niet alleen levens maar ook woningen hebben verwoest en nog veel meer afschuwelijk leed heeft veroorzaakt bedacht Lush een uitermate goed initiatief.Zij ontwikkelden een speciale voedende zeep vol kokos (de geur van de zeep is identiek aan die van de I Should Coco zeep) waarvan de volledige opbrengst (excl. BTW)  gaat naar onder andere Fairtrade Touhoku, een kleine organisatie die directe hulp biedt door middel van voedsel, onderdak en kleding.

Goed nieuws trouwens voor de fans van de RETRO Lush producten want via de mailorder kun je zeer binnenkort tijdelijk een drietal heerlijke retro producten aanschaffen: Sonic Death Monkey showergel (in 100 ml - EUR 9.25 en 500 ml - EUR 29.95), Cherry Tree Lane soap - EUR 5.75 - 100 gram (met de geur van Sakura) en de bijzondere Ne Worry Pas ballistic (EUR 5.95) met jasmijn en bergamot: een aanrader!De bijzondere Japanese Aid Soap (EUR 5.00 per stuk) is momenteel beperkt verkrijgbaar in alle Lush vestigingen in Nederland en via de mailorder. De RETRO producten zijn alleen (tijdelijk) verkrijgbaar via de mailorder!

Deel dit artikel
Back to top