Nieuws

MAC collecties overzicht

MAC is een geweldig merk, waar ik een hele grote fan van ben. Beautyscene is naast een internet beauty magazine, waar alle merken besproken, getest en geshowt worden, ook een website met extra veel informatie over MAC.
Op deze pagina kun je op chronologische volgorde de collecties vinden die zijn uitgebracht door MAC maar er staan ook collectie's bij die nog moeten uitkomen.

Wil je op de hoogte blijven van alle collecties van MAC? Neem hier dan regelmatig een kijkje! In het lijstje staan links naar artikelen op Beautyscene (al moeten de links soms nog even worden aangepast...).

 

2017

 

2016

 

2015


2014

 

 

2013

 

2012

 

2011

 

2010

 

2009

 

2008

2007

 

MAC Cosmetics wordt in Nederland exclusief op de volgende plaatsen verkocht:

  • MAC Pro store, Heiligeweg 9, Amsterdam
  • MAC Free Standing Store, Hoogstraat 39, Den Haag - Leidsestraat, Amsterdam
  • MAC counters in de Bijenkorf Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam
  • MAC counters in Parfumerie Douglas in Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Maastricht, Rotterdam en Utrecht
  • Schiphol, achter de douane bij vertrekhal 1

 

Voor meer informatie over de producten en overige verkooppunten kun je het beste zoeken op de officiële website van MAC www.maccosmetics.nl, daar kun je ook producten bestellen. Maar je kunt ook een groot deel van het MAC assortiment bestellen via de webshop van de Bijenkorf en in de online shop van Douglas kun je ook producten vinden.

MAC heeft naast de bovengenoemde kanalen (eigen webshop, de Bijenkorf en Parfumerie Douglas) geen andere online verkoopunten ook niet in het buitenland (tenzij je daar woont)!!! Pas met het online kopen (bijvoorbeeld via Marktplaats of Ebay) bijzonder goed op, omdat er erg veel nepproducten worden aangeboden, lees dit artikel voor meer informatie daarover!

Deel dit artikel
Back to top