Nieuws

Moederdag budget-tip: Lavera zeebadzout sachets

Vandaag heb ik een super leuk budget Moederdag tip voor jullie! Want tja, het is zondag dan wel Moederdag, maar je wilde natuurlijk ook de schattige slippertjes, die mooie lipstick en dat prachtige nagellakje voor jezelf kopen de afgelopen maand. Ik ben ervan overtuigd dat iedere moeder blij wordt van een relaxmomentje en daar kun je natuurlijk het beste van genieten in de badkamer!

Ben jij nog steeds op zoek naar het ideale moederdagcadeautje voor een klein prijsje? Dan kun je stoppen met zoeken. Ik heb het namelijk het ideale cadeautje voor jullie gevonden! Het badzout van Lavera is gemaakt van puur, natuurlijk zeezout uit de Algarve, dat rijk is aan mineralen en je huid verwent en verzorgt. Het aller leukste nieuws is dat dit badzout verkrijgbaar is in kleine sachets waarvan de prijs slechts EUR 1.95 per stuk bedraagt.



Deze sachets zien er niet alleen lekker vrolijk uit, maar zijn verkrijgbaar in zes geurvarianten waardoor je altijd wel een geschikte geur voor jouw moeder kunt bedenken (of stiekem toch voor jezelf natuurlijk…)

Coconut Dreams is een verzachtende en verwarmende variant die de huid intensief verzorgt. De volle geur van vanille en kokos zorgt ervoor dat jouw moeder zich een momentje op een tropisch eiland waant.



De Honey Moments badzout variant ruikt enorm lekker en zonnig. De combinatie van honing en sinaasappel, vitamine E en sheaboter zorgen niet alleen voor een goed humeur maar heeft ook enorme hydraterende en beschermende eigenschappen.

Lavender Secrets klinkt stiekem wel een tikkeltje geheimzinnig. Lavendel is hydraterend en ontspannend. Dit badzout het net zoals alle broertjes en zusjes heeft een coating van sheaboter, jojoba-olie en vitamine E, die je huid intensief verzorgt.



Mijn persoonlijke favoriet is de Lime Sensation. De geur van verveine en limoen is zeer opwekkend en versterkend. Deze variant is citrus-achtig, maar wel op een zeer milde, zachte en intense manier. Echt een geur waar je direct wakker, fit, fris en fruitig van wordt.

Orange Feeling is ook enorm lekker! Ik zou toch bijna niet kunnen kiezen, ik ben dol op de geur van sinaasappel. De Orange Feeling is hydraterend en opwekkend. De jojoba-olie verzorgt de huid en zorgt ervoor dat je eigenlijk geen bodylotion nodig hebt na een badder sessie.

Is jouw moeder dol op de geur van rozen? Kies dan voor het Rose Garden badsachet. De milde geur van wilde rozen is zeer ontspannend en blijft lekker lang op de huid na-geuren. Pure verwennerij.



Badzout is een lekker luxe en product dat je op een simpele manier gebruikt. Je voegt het product toe terwijl je het bad vol laat lopen en geniet vervolgens zo’n 20 minuten van een weldadig bad. Heeft jouw moeder geen bad? Geen enkel probleem want badzout is ook heerlijk om een ontspannend voetenbad te nemen (een kwart sachet volstaat overigens prima voor een lekker voetenbadje).

Deze fijne en betaalbare Moederdag badsachets (EUR 1.95 per stuk) van Lavera zijn verkrijgbaar bij Biocosmetica. Ik heb nog meer goed nieuws voor jullie want deze badsachets passen door de brievenbus en dat scheelt je natuurlijk enorm in de verzendkosten. Daarnaast pakt Biocosmetica alle Moederdag cadeautjes extra feestelijk in. Meld wel even bij je bestelling dat het om een moderdagcadeautje gaat! Kortom: Een feestje voor jouw portemonnee en een feestje voor jouw (schoon)moeder!

Deel dit artikel
Back to top