Nagel & Handen

NOTD: Essence - You Rock! collectie

Nog niet zo lang geleden liet Charlotte jullie het Rock Chick oogschaduw pallette uit de Essence You Rock! collectie zien. Vandaag is het de beurt aan de vijf nagellakjes die deze collectie bevat. Nieuwsgierig naar de verschillende kleurtjes? Dan moet je zeker even verder lezen.

De afgelopen dagen heeft de Essence You Rock collectie redelijk wat stof doen opwaaien in drugstore cosmeticaland. Via Twitter las ik een heleboel berichtjes van dames die dolenthousiast zijn over deze collectie maar de producten helaas nog niet gespot hadden. Wees gerust: De collectie druppelt hier en daar al binnen dus heel lang zal het niet meer duren.

 

Speciaal voor de dames die nog geen producten hebben kunnen aanschaffen hebben wij vandaag voor jullie een overzichtje gemaakt van de vijf nagellakjes uit deze collectie. Bereid je even een seconde voor, want het wordt een flink rijtje met afbeeldingen!

Love, Peace and Purple is een mooie diepe paarse nagellak met een vleugje grijs en een mooie micro shimmer. De kleur heeft wel iets weg van de Chanel Paradoxal nagellak, maar is geen exacte dupe, wel een heel leuk en betaalbaar zusje!
Let Me In Pink is een prachtige oud roze nagellak met een créme finish. De kleur doet mij in het algemeen denken aan Chanel, poederig, klassiek. Kortom een mooie en draagbare kleur die een prima dekking geeft in twee laagjes.
De bruin/créme  nagellak met de mooie gouden shimmer uit deze collectie draagt de naam Cutt Of The Beige. Deze nagellak is want dunner qua structuur, maar dat heeft wat mij betreft verder geen gevolgen tijdens het aanbrengen of voor de droogtijd.
Speed Of Light Blue is wat mij betreft de grote verrassing van deze collectie. Waarom? Het is een bijna identieke kopie van de Chanel Riva nagellak. Ik heb wel vaker kleuren voorbij zien komen de in de buurt kwamen maar deze Speed Of Light Blue variant van Essence heeft dezelfde unieke shimmer die de Chanel nagellak ook heeft. Natuurlijk heb ik voor jullie een vergelijking gemaakt, waar je zeker even naar moet kijken!


Links: Essence - Speed Of Light Blue - Rechts: Chanel Riva

Tot slot is daar Kings Of Mint. Dit is een warme mint kleurige nagellak met een micro shimmer die je met het blote oog nauwelijks kunt waarnemen. De kleur is helder en lekker zomers. Prachtig ook voor op de teennagels. Net zoals alle nagellakken uit deze collectie heeft ook deze variant twee laagjes nodig voor een prima dekking.

Tot slot heb ik de nagellakken natuurlijk ook nog even op een nagelwieltje geswatched voor jullie. Alle varianten lakken trouwens erg prettig en drogen ook redelijk snel. De houdbaarheid is prima, mocht je deze willen verlengen kies er dan voor om een goede top coat te gebruiken.

 
Van boven naar beneden: Speed Of Light Blue, King Of Mints en Love, Peace And Purple


Van boven naar beneden: Love, Peace And Purple, Let Me In PInk en Cutt Off The Beige

Ik vertelde het al even: De limited edition Essence You Rock! Collectie is inmiddels al verkrijgbaar bij diverse Kruidvat filialen. Mocht de collectie in ''jouw'' filiaal nog niet gearriveerd zijn houd het dan zeker even in de gaten want dat kan niet lang meer duren. Deze leuke nagellakjes kosten daar EUR 1,49 euro per stuk.

Deel dit artikel
Back to top