Nieuws

Helemaal schoon met L'Oréal Perfect Clean

We weten allemaal hoe belangrijk het is om zowel ''s ochtends als ''s avonds onze huid goed te reinigen (dat doe jij toch ook braaf, nietwaar?), maar het blijft soms een vervelend klusje. Gelukkig maakt L''Oréal dit ritueel een stuk aangenamer dankzij de nieuwe Perfect Clean-producten. Door de innovatieve CleanPod wordt schoonmaken ineens een heel stuk leuker!De L''Oréal Perfect Clean-lijn bestaat uit drie verschillende facewashes en een milde scrub. Deze producten hebben allemaal één ding gemeen, want ze komen elk met de innovatieve CleanPod!De CleanPod is een zachte tool met zachte rubberen haartjes. Door de CleanPod worden je poriën beter gereinigd dan wanneer je alleen je handen zou gebruiken. Bovendien heeft de CleanPod een mild scrubbend effect waardoor je huid zacht zal aanvoelen en er fris en stralend uit zal zien! Doordat de CleanPod zacht en flexibel is kan je zelfs de meest lastige plekjes (zoals rondom de neus) bereiken.Het gebruik van de CleanPod is heel eenvoudig: je maakt je gezicht eventjes nat met water, vervolgens breng je een klein drupje facewash op de CleanPod aan en masseer met ronddraaiende bewegingen je gezicht. Even afspoelen en je bent klaar! Na gebruik kan je de CleanPod weer terugduwen in de verpakking van de facewash (een slimme oplossing!), maar je kan hem ook aan een badkamertegeltje plakken, aangezien er een zuignapje op de achterkant zit.
De Perfect Clean-producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende versies, elk afgestemd op een ander huidtype:

Verzachtende Reiningscrème (droge en gevoelige huid): Deze versie bevat minder SLES (Sodium Laureth Sufate) en meer glycerine dan de andere versies en is een perfecte milde facewash voor de normale tot droge huid. Bovendien bevat deze variant als enige géén parfum, dus dames met een gevoelige huid kunnen deze prima gebruiken. Ik heb zelf een vrij droge huid en hij reinigt mijn huid perfect zonder uit te drogen.
Detoxifiërende Gel (normale tot gemengde huid): Deze facewash is prima voor dames met een enigszins vette huid, maar meiden met een wat drogere huid kunnen deze beter vermijden. Hij heeft een heerlijk frisse geur en zorgt voor een diepreinigend ''detox''-effect.
Diepe Reinigingsgel (huid met imperfecties): Dit is een perfecte facewash voor dames die last hebben van puistjes of andere onzuiverheden, want in deze versie zit een flinke hoeveelheid salicylzuur, een ingrediënt dat een geweldig wapen is om puistjes te lijf te gaan. Ik heb hem nog niet nodig gehad, maar ik ga hem zeker gebruiken wanneer mijn huid weer eens onrustig is!
Zachte Scub Stralend Effect (alle huidtypes): Dit is samen met de Verzachtende Reinigingscrème mijn favoriet. Deze scrub bevat kleine korreltjes die in combinatie met het scrubbende effect van de CleanPod optimaal de dode huidcellen verwijderen. Naast de korreltjes bevat deze scrub ook citroenzuur, een ingrediënt dat dode huidcellen als het ware losweekt waardoor je er weer stralend uitziet. De geur is overigens wederom heerlijk fris en fruitig. Let er wel op dat dit een echte scrub is en dat deze niet dagelijks gebruikt hoort te worden! Twee á drie keer per week is ruim voldoende.


Verzachtende Reinigingscrème | Detoxifiërende Gel | Diepe Reinigingsgel | Zachte Scrub Stralend Effect

Ik heb de Perfect Clean-producten inmiddels enkele weken in gebruik en ik ben groot fan! De CleanPod is leuk om te gebruiken en bovendien maken ze mijn huid goed schoon. Ik merk ook echt dat mijn huid zachter en stralender is door het lichte scrubbende effect van de CleanPod. Overigens ben ik er achter gekomen dat de CleanPod ook nog eens een geweldig hulpmiddel is bij het zelfbruinen! Als mijn zelfbruiner op mijn gezicht hier en daar wat vlekken en strepen heeft achtergelaten kan ik ze makkelijk vervagen met CleanPod, zodat ik weer een mooi egaal tintje heb. Het is dus ook zeker een aanrader voor de zelfbruin-liefhebbers!

Ik ben fan van deze producten en met name de bijgesloten CleanPod is een echte favoriet geworden. Zoals ik al even aanhaalde zijn de Verzachtende Reinigingscrème en de Zachte Scrub Stralend Effect mijn persoonlijke aanraders, maar de andere varianten zijn natuurlijk ook de moeite waard (mits ze bij jouw huidtype passen). De Perfect Clean-producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle bekende drogisterijen en kosten EUR 8,99 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top