Reviews

Testpanel: H2O plus - Sea Pure gezichtsverzorgingsproducten

Nog niet zo lang geleden heeft H2O Plus een nieuwe lijn geïntroduceerd die luistert naar de naam Sea Pure. Deze collectie bestaat uit gezichtsverzorgingsproducten met ingrediënten uit de zee. De producten bevorderen de celvernieuwing en helpen zo de tekenen van veroudering tegen te gaan en te verminderen.

De producten geven de huid een natuurlijke hydratatie, verhogen de weerstand en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De producten zijn gecertificeerd door de Natural Products Association (NPA) en bevatten minimaal 96% natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn er geen sulfaten, parabenen, synthetische geuren, petrochemie en ftalaten in de formules verwerkt.H2O plus is een nieuw merk op onze website en ik moet bekennen dat ik uitermate benieuwd ben naar deze interessante Sea Pure lijn. Ik ga de producten dan ook testen, maar vind het eigenlijk wel een keertje leuk om dit samen met een aantal lezeressen te doen! Op deze manier kunnen we onze bevindingen bundelen om samen tot een compleet oordeel te komen.

De volledige Sea Pure collectie bevat een zestal gezichtsverzorgingsproducten. Deze producten zijn in Nederland verkrijgbaar bij ICI Paris XL, maar ook bij de zeer overzichtelijke en handige H2O plus webwinkel Ik zal in mijn review ook de overige producten uit de Sea Pure lijn opnemen.Voor dit testpanel ben ik op zoek naar dames tussen de 25 en 38 jaar met een gevoelige, vochtarme- of droge huid. Diegenen die worden geselecteerd zullen drie full size producten (met een waarde van EUR 135,00 per set) uit de Sea Pure lijn ontvangen:

Hydrating lotion SPF 20 - EUR 48,00
Lichtgewicht beschermende dagverzorging stimuleert cel vernieuwing waardoor de eerste tekenen van het ouder worden vervagen. Daarnaast geeft deze bescherming tegen UVA en B.

Deep Moisture Cream - EUR 48,00
Een hydraterende dag en nachtverzorging die werkt als de perfecte eerste stap in de strijd tegen eerste tekenen van het ouder worden door celvernieuwing te stimuleren

Perfecting Eye Cream - EUR 39,00
Snel absorberende rijke oogverzorging hydrateert en stimuleert cel vernieuwing waardoor fijne lijntjes laat vervagen.Heb jij zin om samen met mij deze producten te testen en val je binnen de doelgroep van dit testpanel? Je kunt je aanmelden (voor woensdag 11 mei) door hieronder (via Facebook) een comment achter te laten, maar je mag ook een mail sturen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Sea Pure testpanel.

Vergeet niet even te vermelden wat jouw leeftijd en huidtype is. Stuur je de informatie d.m.v. een email vergeet dan niet jouw adresgegevens even te melden. De dames die zich aanmelden via Facebook hoeven dat natuurlijk niet te doen (deze zullen we later via een berichtje bij jullie opvragen).

De testersontvangen van ons een mailtje of Facebook berichtje. H2O plus zal de pakketjes naar jullie toe sturen. Jullie kunnen de producten ruim 2,5 weken testen en wij verwachten uiterlijk op 31 mei de reviews terug op de redactie. Meer informatie over de testmethoden ontvangen de testers via de mail. 

Deel dit artikel
Back to top