Nagel & Handen

OPI Pirates of the Caribbean nagellakjes, part 2

"Yo ho yo ho...a pirate''s life for me"....dit liedje zit sinds afgelopen weekend weer stevig in mijn hoofd. Samen met mijn kids ben ik 3 dagen in Disneyland Resort Paris geweest, waarbij we natuurlijk de attractie Pirates of the Caribbean niet hebben overgeslagen! En raad eens wat ik daar tegenkwam? De nagellakjes van OPI''s Pirates of the Caribbean collectie.....Jack Sparrow himself kwam de lakjes, in zijn hoed, aan mij geven, blijkbaar wist ook hij hoe graag jullie lezers de lakjes wilden zien! Haha....wat een fantasie! Jack Sparrow heb ik echter wel gezien en de nagellakjes heb ik ook voor jullie, kijk dus snel even verder naar het tweede deel van de swatches van deze mooie collectie.

In dit artikel (<---klik) hebben jullie al drie van de lakjes kunnen zien (Mermaid''s tears, Skull & Glossbones en Sparrow me the drama, samen met de Silver Shatter top coat), vandaag heb ik de andere drie lakjes om te laten zien. Op de foto zien jullie telkens de lakjes zonder en met een laagje Silver Shatter topcoat.

Planks a lot

Steady as she rose

Stranger tides

Ik moet zeggen dat ik heel erg enthousiast ben over de collectie, ik vind de kleuren echt geweldig, ze zijn pastel maar toch ook weer niet, misschien kun je ze omschrijven als "dirty pastels", iets wat natuurlijk ook beter past in het piratenthema. De kwaliteit van alle lakjes is echt uitstekend, de dekking van de lakjes is meer dan goed, 2 dunne laagjes zijn zeker voldoende voor een complete dekking en soms is één, wat dikker laagje, al voldoende.

De droogtijd van de lakjes is heel kort en de houdbaarheid prima, waarbij ik altijd wel een goede topcoat gebruik natuurlijk, OPI heeft ook een hele goede topcoat trouwens. De lakjes van de OPI Pirates of the Caribbean collectie liggen nu in de winkels, ze zijn al op verschillende plaatsen gespot o.a. bij diverse filialen van Sephora & MOOI parfumerie. De full size flesjes bevatten 15 ml en kosten EUR 13,95 per stuk. 

Er is ook een mini-setje te koop voor EUR 16,95 met daarin 4 miniflesjes (3,75 ml) van de kleuren Skull & Glossbones, Planks a lot, Sparrow me the drama en Stranger Tides. Goed nieuws, volgende week geven wij namelijk 6 van deze schattige setjes weg, hou ons dus zeker goed in de gaten!
 

Deel dit artikel
Back to top