Nagel & Handen

NOTD: Nubar Spring Garden collectie

Jullie hebben nog een NOTD van mij tegoed vanuit de mooie Nubar Spring Garden collectie. Ik heb eens nagedacht welke kleur ik graag wilde laten zien, maar kon uiteindelijk toch niet kiezen tussen de Pink Lily en Earthen nagellakken, dus heb ik ze allebei maar even voor jullie in dit artikel geplaatst. Als kleine bonus heb ik ook op allebei de kleurvarianten nog een laagje Dewdrop top coat aangebracht? Klaar voor echte lente kleurtjes? 

De Nubar Spring Garden collectie bevat in totaal acht kleuren nagellak met een zachte en draagbare uitstraling. Daarnaast vind je in deze collectie ook de bijzondere Dewdrop holografische top coat die ook micro glitters bevat. Je kunt deze top coat natuurlijk ook als basislak dragen.Hieronder zien jullie allereerst de Earthen variant. Dit is een zeer licht grijze nagellak met een meer dan subtiele shimmer. De nagellak geeft een uitermate goede dekking in slechts twee laagjes en aangezien ik dol ben op zacht grijze nagellakkleuren is dit wat mij betreft een schot in de roos. Je kunt de kleur een klein beetje oppimpen met de Dewdrop top coat.
Pink Lily is een zeer draagbare en warme roze nagellak die je eigenlijk overal bij kunt dragen. De kleur geeft een mooie dekking in twee laagjes en doet mij denken aan de kleur van diep roze Gerbera’s. Erg bijzonder. Ook deze kleur heb ik voorzien van een laagje Dewdrop, deze bevat naast het holografische aspect ook nog een subtiele groe/blauwe glitter.
De nagellakken van Nubar zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit en daarom echte aanraders voor de nagellakliefhebber. De kleuren uit de Spring Garden collectie zijn momenteel voor EUR 8,50 per stuk te koop bij Nailpolish Fashion. Vergeet tijdens het afrekenproces niet onze unieke kcode te gebruiken, want onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (ex verzendkosten) met code: lushious

Deel dit artikel
Back to top