Nieuws

Win een NYC make-up pakketje!

Kennen jullie de producten van het nieuwe budget make-up merk NYC al? De producten werden deze lente in Nederland geïntroduceerd en zijn uitsluitend te koop bij filialen van het Kruidvat.
Omdat het vandaag zo''n heerlijke dag is, geven wij 5 leuke make-up setjes weg, dat is natuurlijk altijd leuk!

Misschien is het leuk om de producten nog even opnieuw te introduceren d.m.v. een filmpje dat je kunt vinden op ons YouTube kanaal (dat nog van naam moet veranderen...)

 


Leuke spulletjes toch? En dan ook nog eens tegen een bijzonder fijne prijs, dat is natuurlijk altijd leuk.

Ben je zelf benieuwd naar de producten van NYC maar heb je geen Kruidvat filiaal in de buurt waar ze NYC verkopen? Of heb je gewoon zin om iets te winnen? Doe dan mee met deze gezellige win-actie waarmee je een pakketje kunt winnen! Hieronder zie je precies wat je kunt winnen, totaal geven we dus 5 pakketjes weg aan onze lezeressen.Wat zit er in pakketjes? 

- NYC nagellak
- NYC groene concealerstick
- NYC glamour eyelashes
- NYC eye pencil duo
- NYC duo eye shadow
- NYC colorwheel
- NYC High definition mascara
- NYC lipstainWat moet je doen om kans te maken op 1 van de 5 pakketjes? Easy does it....want je hoeft alleen een comment achter te laten onder dit artikel, dat kan via Facebook of door je in te loggen via Hotmail. Doe dit voor woensdag 11 mei 2011 en ik bericht de winnaars woensdag via een reply op hun comment.

Doen jullie allemaal mee?

Deel dit artikel
Back to top