Nieuws

Inglot opent winkel in Amsterdam!

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar Nederland is weer een mooi merk rijker! Het prachtige Poolse merk Inglot opende zaterdag haar deuren aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Wat ons betreft is dit een geweldige aanwinst voor het huidige beauty-aanbod van Nederland en zeker een bezoekje waard. Kijk snel mee voor een aantal impressie-foto''s!Inglot is afkomstig uit Polen en was tot voor kort alleen in het buitenland verkrijgbaar. Inmiddels zijn er zo''n 240 winkels wereldwijd (onder andere in Londen en New York), maar Nederland moest het nog eventjes zonder stellen. Gelukkig hoeven we niet meer naar het buitenland uit te wijken, want eindelijk wordt dit mooie merk in ons eigen kikkerlandje verkocht! De winkel is te vinden aan de Van Baerlestraat 8, vlakbij de P.C. Hooftstraat. Het doel van Wojtec Inglot, de man die Inglot ruim 25 jaar geleden oprichtte, was om kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs op de markt te brengen. De kwaliteit van de producten en de prijzen liggen ongeveer in lijn met MAC en Make Up Store. Ze zijn dus niet heel goedkoop, maar absoluut betaalbaar en ik ben er inmiddels achtergekomen dat de prijs/kwaliteit-verhouding dik in orde is!

Inglot Amsterdam wil de Nederlandse vrouw nog iets extra''s meegeven en zal twee keer per maand een speciale Ladies Night organiseren. Tijdens deze workshops leer je hoe je bepaalde producten kan gebruiken en word je bijgestaan door visagisten die je helpen met al je beauty-problemen. Veel Nederlandse vrouwen weten niet goed wat ze met make-up aanmoeten, dus Inglot wil het iedereen graag leren.

In deze mooie winkel zijn allerlei prachtige producten te vinden. Kijk eventjes mee voor een kleine eerste indruk:

Naast al dit moois staat Inglot bekend om het zogenaamde Freedom System. Dit systeem houdt in dat je zelf palettes kan samenstellen! Je kan kiezen uit palettes met onder andere oogschaduws, lipsticks, concealers, poeders, blushes of zelfs een combinatie ervan. Je kan blijven variëren, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!Ik kon het niet laten om zelf ook iets mee te nemen, dus uiteraard kocht ik een paar producten. Ik koos een Freedom Palette met vijf oogschaduws (EUR 32,00) en een flakie-nagellakje in de kleur 203 (EUR 11,00). Ook maakte ik even snel swatches van de oogschaduws, zijn ze niet prachtig?

Ik vind het geweldig dat Inglot eindelijk in Nederland te vinden is, want het is een echte aanwinst. Ik raad jullie dan ook van harte aan om eventjes een kijkje te nemen in de mooie winkel. Ik weet zeker dat je met een paar mooie producten naar huis zal gaan! Inglot vind je aan de Van Baerlestraat op nummer 8, vlakbij de P.C. Hooftstraat en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ik wens jullie veel shopplezier!

Over een tijdje opent Inglot ook een webshop, de exacte datum is nog niet bekend, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte! Handig als je niet in de buurt woont en toch de mooie producten wilt uitproberen.

Deel dit artikel
Back to top