Nieuws

NARS Summer 2011 make-up collectie

NARS is een prachtig merk cosmetica dat ik regelmatig zal laten zien op Beautyscene, vooral omdat het toch wel één van mijn favoriete make-up merken is! Maar het is ook nog best onbekend bij de meeste Nederlandse beauty liefhebbers, daar ga ik echt proberen verandering in te brengen! Laat ik eerst maar beginnen door jullie te vertellen dat NARS niet in Nederland verkocht wordt, tenminste niet in een echte winkel. Maar gelukkig is online winkelen wel mogelijk via de officiële webshop van NARS, www.narscosmetics.eu of via de fijne Engelse webshop www.hqhair.com (jammer genoeg niet via Asos.com, omdat die de producten van NARS uitsluitend versturen naar de UK en Ierland). Voor deze zomer heeft Francois Nars gekozen voor felle tinten op ogen en lippen, iets wat perfect staat bij een gebruinde huid. De mandarijn-oranje lipgloss en de meloen-roze Velvet matte lippencil lijken mij in elk geval prachtig!

Cap Ferrat Trio Eyeshadow (Limited Edition) EUR 42,00Duo Eyeshadow in 2 varianten Dogon en Exotic Dance (Limited Edition) EUR 34,00Queen Soft Touch Shadow Pencil (Limited Edition EUR 21,00Wonder Lip GLoss EUR 25,00
Bolero Velvet Matte Lip Pencil EUR 25,00
Carthage Pure Matte Lipstick EUR 26,00
Mayflower Lipstick (Limited Edition) EUR 25,00
New Order Highlighting Blush EUR 29,00
Nail Polish in 2 varianten Écume en Kismet (Limited Edition) EUR 18,00
Zijn jullie al bekend met NARS en de mooie producten? Het bekendste product van NARS is ongetwijfeld de mooie peachy blush in de kleur Orgasm, inmiddels is er een complete lijn met deze naam te koop, lees dit artikel eens voor informatie en foto''s van de NARS Orgasm lijn:

NARS - Orgasm, anyone? 

Deel dit artikel
Back to top