Nagel & Handen

Pastel to the max! MAC Quite Cute nagellakjes

Nog niet zo lang geleden is de MAC Quite Cute collectie in Nederland gearriveerd en het schijnt dat de collectie bij de verschillende MAC verkooppunten nog altijd verkrijgbaar is. De schattige collectie is geïnspireerd door de Japanse Harajuku stijl en vooral de pastelkleurige nagellakjes zijn wat mij betreft zeerzeker de moeite waard om toch maar even een tripje richting een MAC verkooppunt te plannen.

   
 
De MAC Quite Cute collectie bevat drie nagellakjes in de kleuren Ice Cream cake (roze), Little girl type (lila) en Mischievous Mint (mint-groen). De pastelkleuren hebben allemaal een crème finish en geven een prima deking in twee laagjes. Mijn handen en voeten hebben inmiddels een vleugje zon meegepikt en ik moet bekennen dat pastel dan wel heel erg leuk staat!

Wat mij betreft is Ice Cream cake de mooiste kleur uit de collectie. De kleur is pastel en bijna barbie roze en heeft een heldere en zoete uitstraling die mij ook wel een beetje doet denken aan suikerspin. Ik kreeg veel reacties van dames die graag wilden weten of de kleur niet enorm overeen kwam met de Essence - Let Me In Pink (You Rock collectie) maar MAC variant is veel lichter. Eigenlijk niet vergelijkbaar.Mischievous Mint is een mooie licht mint groene nagellak die velen direct deed denken aan de Pepperint Patty variant van MAC. Deze kleur is echter lichter en minder warm. De kleur die een klein beetje in de buurt komt is de Essence Colour & Go – You Belong To Me. Mischievous Mint bevat overigens wel meer bruin en daardoor vind ik de kleur persoonlijk net wat meer pit hebben.


 
De Little girl type is enorm mooi, maar helaas niet zo uniek als dat ik had gehoopt. Deze bleke lila kleur heeft toch wel aardig wat broertjes en zusjes. Hieronder zien jullie naast mijn NOTD ook een afbeelding waarop ik de nagellakkleur vergelijk met de Essence Colour & Go - Dress For A Moment en de OPI - Rumple’s Wiggin’ (Shrek collectie).
Links: OPI - Rumple’s Wiggin'', MAC - Little girl type  en Essence - Dress For A Moment 

De nagellakjes (EUR 12,00) uit de Quite Cute collectie zijn momenteel verkrijgbaar bij de MAC verkooppunten in Nederland en België, zolang de voorraad strekt, want producten uit de trend collecties van MAC zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Mocht jij een van deze lakjes toch nog even willen bemachtigen, moet je eigenlijk nu direct actie ondernemen! Je kunt het verkooppunt bij jou in de buurt natuurlijk ook altijd even bellen om te vragen of jouw kleurtje nog op voorraad is.  

Deel dit artikel
Back to top