Nagel & Handen

Zoya Summertime is here!

De kleuren uit de Zoya Summertime collectie zijn zonnig, helder en lekker aanwezig. Ik heb voor jullie vandaag drie van de zes kleurtjes ter inspiratie op mijn nagels aangebracht. Maar eerst even voor de volledigheid de zes kleuren op een rijtje:

 Sooki - Helder kersen rode crème nagellak met een semi jelly finish.
 Tamsen - Midden rode nagellak met een oranje twist.
 Areej - Opvallend en warm roze nagellak met crème finish.
 Kieko - Warm paarse nagellak met crème finish.
 Mira - Koele paarse crème nagellak met een vleugje blauw.
 Breezi - Intens warm blauwe nagellak met crème finish.

Kieko is inderdaad een paarse nagellak met een warme twist. Ik ben dol op nagellak met een crème finish en dus valt deze variant zeker bij mij in de smaak. De tint doet mij ook een beetje denken aan de kleur die bramen achterlaten wanneer je die op je handen druppelen. Intens en erg mooi!

Je houdt van rode nagellak of je houdt niet van rode nagellak, meestal is er geen tussenweg. Ik houd ervan, je kunt rood enorm klassiek dragen maar ook lekker fris en hip bijvoorbeeld bij een spijkerbroek. Eigenlijk is rood enorm veelzijdig. Sooki heeft een semi transparante finish, maar in de praktijk vind ik de kleur toch wel redelijk dekkend bij twee laagjes. 

Save the best for last! Dat heb ik stiekem vandaag toch wel even gedaan want mijn grote favoriet uit de Summertime collectie is toch wel de mooie en warme midden blauwe kleur die de naam Breezi draagt. Breezi geeft al een prachtige dekking in slechts een laagje en is ondanks solide kleur toch licht en luchtig, als een zacht zeebriesje.

De mooie Zoya Summertime lakjes (EUR 8,95 per stuk) zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Lezeressen van Beautyscene ontvangen een korting van 10% op hun bestellingen (exclusief verzendkosten) met code: lushious. 

Deel dit artikel
Back to top