Reviews

Tip van de week: LOOkX BIO ACTIVE PEEL

LOOkX Bio Active Peel is een professionele behandeling voor een huid met tekenen van huidveroudering maar ook een rokershuid, onrustige acne-huid of zeer droge huid. Een peeling lost dode huidschilfers op, verfijnt grove poriën en zorgt voor een egale teint. De LOOkX Bio Active Peel is verkrijgbaar in twee varianten voor thuisgebruik:
 
LOOkX Bio Active 1 Peel zorgt voor een milde verfijning, speciaal voor de gevoelige en vochtarme huid met droogtelijntjes, of een huidtype met een lichte vorm van acne.

LOOkX Bio Active 2 Peel is geschikt voor een huid die te kampen heeft met tekenen van huisveroudering en werkt bij het verminderen van pigmentvlekken.


 
Ik heb deze laatste variant een maand lang twee keer per week voor jullie getest. Mijn vochtarme 35 plus huid kan vooral na een lange winter nog wel eens wat trekkerig aanvoelen en ziet er minder stralend uit in vergelijking tot de zomermaanden. Juist om net even de vochtbalans (en die eerste lijntjes!) aan te pakken.Een peeling breng je een a twee keer per week aan (absoluut niet vaker!) op een goed gereinigde huid. Twee pompjes is voldoende om de huid van je gezicht mee te behandelen. Laat de Bio Active Peel vijf tot tien minuten intrekken en verwijder de substantie vervolgens met lauwwarm water. De structuur van de peeling is gel-achtig en stevig, de geur is prettig en doet mij denken aan een mix van citrusvruchten en bloemen.

Dep de huid even goed droog en breng de LOOkX Bio Active Neutraliser aan. Deze speciale nabehandeling stabiliseert de PH-waarde van de huid. Daarnaast geeft dit melk achtige product een extra verzorgende boost. De geur is trouwens redelijk gelijk aan een gemiddeld aftersun product. De neutraliser versterkt ook de werking van de peeling, vermindert rimpels en pigmentvlekjes en heeft per direct een liftend effect.


 
Ik moet jullie bekennen dat ik het in eerste instantie best wel even een stap vond om thuis in mijn eigen badkamer een peeling te gebruiken. Peeling klinkt toch altijd wel een klein beetje beladen maar nu ik deze producten heb getest ben ik helemaal om want: Dit product zorgt echt voor verschil! Wondermiddel wil ik het nog niet noemen, maar ik word er wel een blij van!Direct na de eerste behandeling was mijn huid zo zacht als babybilletjes en had direct een mooie gezonde glans. De droogtelijntjes lijken vermindert en m’n huid ziet er voller uit. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen dat zorgt voor een gezonde en strakker uitziende huid. Inmiddels gebruik ik de peeling nog een keer per week tot mijn flacon (die gaat zeker nog wel 8 behandelingen mee) op is. Tot slot nog even de zeer betaalbare prijzen op een rijtje:
 
- LOOkX Bio Active Peel 1 - EUR 39.95 (40 ml)
- LOOkX Bio Active Peel 2 - EUR 49.00 (40 ml)
- LOOkX Bio Active Neutraliser - EUR 24.95 (50 ml)
 
De LOOkX Professional Bio Active Peel producten zijn te koop bij de LOOkX salon. Zie www.lookx.com meer informatie en adressen. 

Deel dit artikel
Back to top