Nagel & Handen

Bourjois Paris Show Time, nieuwe kleuren So laque ultra shine

Bourjois heeft goed opgelet bij het zien van de nieuwe nagellaktrends van deze zomer, want zij brengen 7 bijzonder zonnige en zomerse tinten van hun succesformule So Laque Ultra Shine uit.
 
Ben je op zoek naar gele, turquoise, fuchsia of oranje nagellak tegen een redelijke prijs, dan moet je zeker bij Bourjois zijn!De So Laque Ultra Shine nagellakjes zijn bijzonder fijn, de formule is mooi dekkend, zeer glanzend doordat ze verrijkt zijn met vinyl en lang houdbaar door een speciaal fixeermiddel. Nu heeft Bourjois altijd al mooie kleuren in het assortiment, maar deze felle kleurtjes mogen deze zomer echt niet ontbreken, heel leuk. Zoals gezegd zijn er 7 nieuwe kleuren uitgebracht, ik heb ze even op een rijtje gezet.

Foto 1 & 2 : Lime Catwalk (38) en Jaune trendy (39)

Foto 3 & 4 : Violet couture (40) en Rouge fashionista (41)

Foto 5 & 6 : Orange création (42), Magenta show (43) en Bleu model (44)

Dat zijn toch heerlijke kleurtjes?? Perfect passend in de color block trend van deze zomer, maar ook prima te combineren met neutrale kleuren voor toch een beetje pit! De lakjes zijn allemaal dekkend in twee laagjes en bevatten geen shimmer of glitters, het zijn allemaal creme nagellakjes. In gebruik zijn de Bourjois So Laque lakjes erg fijn, ze lakken prima door het platte kwastje, de formule is ietwat dun, je kunt er eventueel ook voor kiezen 3 dunne laagje aan te brengen, dat werkt misschien iets makkelijker.De nieuwe kleuren van deze Bourjois So Laque Ultra Shine lakjes zullen zeer binnenkort te vinden zijn bij de Bourjois verkooppunten zoals Parfumerie Douglas, Sephora, Etos en diverse andere warenhuizen en parfumeriën. De lakjes bevatten 10 ml en kosten EUR 8,50 per stuk, een mooie prijs voor deze fijne lakjes.
Deel dit artikel
Back to top