Nieuws

Twitter & Facebook win-actie : Prada Amber eau de parfum intense

Hebben jullie inmiddels al door dat wij gek zijn op fijne win-acties? De ene is nog niet afgelopen of we hebben alweer een volgende voor jullie, helemaal leuk toch?

 

Vanavond (en alleen vanavond) hebben we voor jullie een Twitter & Facebook actie waarbij je een flacon Prada Amber eau de parfum intense t.w.v. EUR 133,00 kunt winnen!

De fijne webshop Parfumerie.nl heeft een fles met Prada Amber eau de parfum intense van 50 ml beschikbaar gesteld, een heerlijke Oosterse en warme geur met bijzonder en kostbare ingrediënten zoals amber, Indische sandelhout, hars van de cistrozenstruik, patchouli en benzoïne.



Nu willen jullie natuurlijk weten hoe jullie deze fijne flacon kunnen winnen? 

- meedoen kan alleen tussen maandag 9 mei 2011 18.00 uur en dinsdag 10 mei 23.00 uur.
- volg BeautysceneNL & Parfumerie op Twitter
- stuur deze tweet : Ik volg @beautysceneNL & @parfumerie om kans te maken op Prada Amber eau de parfum, check facebook.com/beautysceneNL
- ga naar de Facebook pagina van BeautysceneNL en laat daar bij het artikel over de winactie een comment achter met jouw Twitternaam.
- op woensdagochtend 11 mei 2011 zullen we, via Facebook & Twitter de winnaar bekend maken, die mag dan zijn of haar gegevens mailen naar winactie@beautyscene.nl
- Parfumerie.nl zal de prijs versturen naar de winnaar


Succes allemaal en doe vooral gezellig mee! Dank je wel Parfumerie.nl voor deze fijne win-actie, nemen jullie ook nog even een kijkje in hun shop met fijne aanbiedingen?

Deel dit artikel
Back to top