Reviews

Dol op rozengeur? Weleda Rosa Mosqueta producten

Weleda produceert haar 100% natuurlijke verzorgingsproducten in harmonie met mens en natuur. Zaken als duurzaamheid, fair trade, transparantie en transparantie staan hoog in het vaandel bij dit natuurlijke merk. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de fijne Rosa Mosqueta lijn. 

De ingrediënten die Weleda gebruikt voor haar producten zijn zoveel mogelijk afkomstig uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw of uit ecologisch gecertificeerde natuurgebieden. Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurzuivere, mens- en diervriendelijke lichaamsverzorgingsproducten.Een van de meest interessante productreeksen is natuurlijk de gezichtsverzorging range. Deze range bevat een breed scala aan verschillende lijnen die allemaal zijn ontwikkeld om een ding te bewerkstellen: Een stralende gezichtshuid. Vanaf ongeveer je dertigste jaar heeft je huid behoefte aan intensievere verzorging.

De Rosa Mosqueta Vitaliserende Gezichtsverzorging bevat de vitaliserende kwaliteiten van de Rosa mosqueta (wilde roos). In haar rozenbottels bewaart de roos een waardevolle olie die de huid vitaliseert en de natuurlijke regeneratie ondersteunt. De 100% natuurlijke Rosa Mosqueta Gezichtsverzorging verbetert de weerstand en elasticiteit van de huid en verzacht de eerste lijntjes.De volledige lijn bevat een vijftal producten: Dagcrème, Dagcrème Light, Gezichtsolie parels, Oogcontourcrème en een nachtverzorging. Ik heb de afgelopen periode de dagcrème en de parels getest en deel natuurlijk graag mijn bevindingen met jullie.

De Mosqueta Vitaliserende Dagcrème biedt bescherming en ondersteuning aan de huid. De crème is vooral geschikt voor dames (en heren!) met een droge huid. De structuur is licht romig en trekt snel in de huid en laat daar geen vettig laagje achter. De dagcrème bevat olie uit de zaden van biologisch geteelde rozen en deze stimuleert de opbouwprocessen van de huid.

De geur is fantastisch, alsof je een prachtig boeket met geurende rozen net op je tafel hebt neergezet. Dit product is zeer prettig als basis onder mijn foundation en geeft de huid een mooie en gezonde glow.De mooie Mosqueta Vitaliserende Gezichtsolie parels bevatten plantaardige oliën en geven de vermoeide huid een echte oppepper. De parels verminderen de eerste lijntjes en maken de huid weer vitaal en elastisch. Een verpakking bevat dertig parels die per exemplaar voldoende inhoud hebben voor een behandeling van gezicht, hals en decolleté.Je opent de parel door het kleine bolletje te draaien en eraf te trekken. Vervolgens breng je het serum aan op een goed gereinigd gezicht en masseert de olie achtige substantie goed in. Je gebruikt de parels naast je dag of nachtverzorging als kuurbehandeling.Ik heb zelf iedere avond een parel gebruikt en mijn huid is minder droog en straalt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een of twee keer per week de parels als extraatje te gebruiken. De geur van de gezichtsolie parels is redelijk identiek aan die van de dagcrème variant en dus: Erg lekker!

Ben jij momenteel op zoek naar een fijne, betaalbare en natuurlijke lijn om de drogere huid van jouw gezicht te verzorgen en wil je graag producten gebruiken die de eerste lijntjes aanpakken? Dan is zou de Rosa Mosqueta lijn wel eens een zeer interessante optie kunnen zijn.

- Rosa Mosqueta vitaliserende Dagcrème - 30 ml - EUR 15,25
- Rosa Mosqueta vitaliserende Dagcrème Light - 30 ml - EUR 15,25
- Rosa Mosqueta vitaliserende Gezichtsolie parels - 30 stuks - EUR 18,25
- Rosa Mosqueta vitaliserende Nachtcrème - 30 ml - EUR 15,95
- Rosa Mosqueta vitaliserende Oogcontourcrème -10 ml - EUR 15,45

Weleda is online onder andere verkrijgbaar bij Biocosmetica. Voor meer informatie en verkooppunten bij jou in de buurt raad ik je aan een kijkje te nemen op de Weleda website.

Deel dit artikel
Back to top