Nagel & Handen

Chanel Mimosa & Morning Rose, review & swatches

De Chanel fans wachten al een behoorlijk tijd in spanning op de nieuwe Les Fleurs d''été collectie en dan in het bijzonder op het gele Mimosa nagellakje! Inmiddels heb ik vernomen dat de collectie al op verschillende locaties is gesignaleerd, tijd voor swatches en een review!De collectie bestaat uit prachtige zomerproducten, in dit artikel kunnen jullie de complete informatie teruglezen. Je ziet dat er 3 nagellakjes worden uitgebracht, ik heb voor jullie de meest opvallende van de 3, de gele Mimosa en de roze met gouden shimmer Morning rose.Mimosa is toch wel behoorlijk geel, feller dan ik had verwacht maar toch wel heel erg mooi. Toch vraag ik mij voorzichtig af of de kleur ook mooi staat bij dames en meiden met een lichtere huidskleur? Maar, aan de andere kant, het is natuurlijk wel (bijna) zomer en dat betekent dat iedereen toch wel een lekker kleurtje heeft, zeker met het heerlijke voorjaar dat wij hebben.

Chanel Mimosa is dekkend in 2 laagjes, waarbij je er wel op moet letten dat je de laagjes niet te dun aanbrengt, dan heb je nl. kans op strepen of "kale" plekken, niet te zuinig doen dus! In de felgele lak zie je hele fijne gouden shimmers die je maar lastig terug ziet als de lak is opgebracht, toch leeft de kleur wel meer. Ik vind de kleur heel mooi! Ben je benieuwd naar andere gele nagellakjes, bekijk dan dit artikel nog een keertje: Inspiratie voor Pasen, gele nagellakjes!

Chanel Morning Rose is een stukje braver dan de felle Mimosa, maar is wel een mooie warme roze kleur met duidelijk zichtbare gouden shimmer. Het is zeker geen glitterlakje, maar de shimmer laten zich wel zien als de lak is opgebracht. Ook Morning Rose dekt prima in twee laagjes, qua opbrengen moet je dezelfde methode aanhouden als bij Mimosa.

De Chanel Les Fleurs d''été collectie ligt nu in de meeste winkels, hou er rekening mee dat de meeste verkooppunten slechts 2 tot 3 exemplaren binnenkrijgen van de bovenstaande nagellakjes.
Mimosa en Morning Rose zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt en dus kan ik jullie aanraden om heel snel naar de winkel te gaan (of eventueel te bellen) om te zorgen dat deze lakjes niet aan jullie voorbij gaat. De nagellakjes van Chanel kosten EUR 23,00 per stuk.

Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie ze al gereserveerd bij jullie favoriete Chanel verkooppunt? Binnenkort trouwens meer swatches en reviews van de producten uit de mooie Chanel zomercollectie!

Deel dit artikel
Back to top