Nieuws

Win een Estée Lauder makeup pakket met de Virtual Makeover Tool

Hoe zou jij het vinden als je een make-up pakket van Estée Lauder gratis thuisbezorgd krijgt? Binnenkort kan dat waarheid worden als je meedoet met de Virtual Makeover wedstrijd die wordt gehouden op de Facebook pagina van Estée Lauder Nederland, 5 winnaars krijgen nl. een prachtige, zelfgekozen make-up pakket!
Ik heb mijzelf al een virtuele make-over gegeven en nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jullie nieuwe looks! 

Sinds Tom Pecheux aan het hoofd staat van Estée Lauder makeup zijn er flink wat van hun mooie producten vernieuwd. Zowel de verpakkingen als de producten zelf hebben een make-over gekregen en passen perfect bij deze tijd. Onlangs zijn de Pure Color lipsticks en nail lacquers vernieuwd, waardoor we meer dan 30 prachtige, nieuwe lipsticks terugvinden in de winkels (lees ook even onze review hier). Maar er is meer en er is zelfs iets heel leuks te winnen, lees daarom even verder....Estée Lauder heeft nu ook een Virtual makeover tool, waarmee je online met alle nieuwe & bestaande producten kunt experimenteren. Upload een foto en je vindt eenvoudigweg uit of die blauwe Pure color eyeshadow je mooi staat of dat die chique taupekleur je toch beter staat? Natuurlijk kun je zo ook prima proberen of de hippe koraalkleur op jouw lippen iets voor je is? Kortom, een heerlijke tool om je op een saaie middag of avond te vermaken en waarmee je ook nog een mooi make-up pakket kunt winnen!Geef jezelf een nieuwe look met de Virtual Makeover Tool van Estée Lauder, die je hier vindt. Zet je voor & na foto op de Estée Lauder facebookpagina  en maak kans op de make-up waarmee je jezelf een nieuwe look hebt gegeven! Vergeet ook niet bij jouw foto aan te geven dat je via BeautysceneNL komt (als het kan met een @BeautysceneNL zodat we het berichtje ook op onze Facebook pagina te zien is, leuk!))

De deelnemers die een voor & na foto op de Estée Lauder pagina plaatsen, maken kans op één van de 3 hoofdprijzen, nl. de make-up die ze gebruikt hebben op de makeover tool, met een maximale waarde van EUR 150 ofwel 5 make-upproducten. De winnaars van de 3 hoofdprijzen worden gekozen o.b.v. de mooiste foto en de origineelste boodschap bij hun voor & na foto’s.
Hieronder mijn (tikje over the top look), jammer dat ik niet mee kan doen!Op naar de Virtual Makeover Tool en laat jouw creatie aan ons & Estée Lauder zien op Facebook, ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top