Nieuws

Scoop: Kneipp introduceert haarproducten!

Kneipp introduceert een mooie lijn shampoos en conditioners die allemaal bloemen en fruit bevatten. Een van de belangrijkste aspecten aan deze producten is de geurbeleving. Juist dit is wat dat de shampoos en conditioners zo bijzonder maakt. Tijdens het wassen omringen de bijzondere geuren je en ook lang daarna blijft het haar nog heerlijk ruiken.

De haarproducten zijn mild voor de hoofdhuid en worden zoals wij van Kneipp gewend zijn dierproefvrij geproduceerd. De formules bevatten geen parabenen en kleurstoffen en daardoor kan vrijwel iedereen de producten gebruiken. De verschillende varianten zijn natuurlijk ontwikkeld op basis van verschillende haartypen. Hieronder vertel ik jullie in vogelvlucht meer over de varianten:De Lavendel shampoo is uitermate geschikt voor normaal haar en zorgt voor glanzend en vitaal haar. De pantenol en vitamine E geven het haar daarnaast ook volume. De geur van lavendel is zalig en rustgevend.

Heb jij fijn of futloos haar dan is de Wilde Roos variant jou op het lijf geschreven. Deze shampoo bevat net zoals de andere varianten geen siliconen. De geur van wilde rozen in combinatie met de pantenol en vitamine E zorgt ervoor at jouw futloze haar een mooie boost krijgt.De Amandelbloesem shampoo is een intensieve shampoo speciaal voor droog en beschadigd haar. De formule maakt droog haar weer zacht en soepel en ruikt enorm lekker. In combinatie met de Amandelbloesem conditioner is dit een absolute succes formule. Deze maakt het haar namelijk zacht en soepel zonder het te verzwaren.

Niet alleen de Amandelbloesem lijn bevat een conditioner, want ook de Kamille shampoo heeft een broertje in de vorm van een conditioner. Deze combinatie is geschikt om iedere dag te gebruiken en kan eigenlijk voor ieder haartype worden gebruikt. De zoete geur van kamille is enorm lekker en zal waarschijnlijk voor velen een van de favorieten worden.Ik ben dol op de zonnige en vrolijke geur van oranjebloesem. Jij ook? Probeer dan binnenkort de Oranjebloesem shampoo een keertje. Deze shampoo zorgt voor veerkracht en volume en kan worden gebruikt door dames en heren met fijn of normaal haar.
 
Tot slot is de Granaatappel shampoo een interessant product voor dames met gekleurd haar. Deze shampoo laat het haar schitteren en de geur: Tja, laten we het erop houden dat ik heel bij ben dat ik gekleurd haar heb, want deze shampoo ruikt wel heel erg lekker. Die kan ik mooi gaan testen!


 


Geuren beïnvloeden onze stemming en dat is misschien wel de kracht van deze nieuwe Kneipp producten. Driekwart van onze emoties wordt gevormd door wat we ruiken, en de Kneipp shampoos en conditioners ruiken stuk voor stuk fantastisch dus: Goed humeur verzekerd!

Heb jij al gekozen welke variant jij binnenkort uit wil proberen? Vanaf 14 mei kun je deze shampoos (EUR 5,99 - 200ml) en conditioners (EUR 6.99 - 150 ml) vinden bij de verschillende Kneipp verkooppunten. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de gezellige website van Kneipp.

Deel dit artikel
Back to top