Blogs & Editorial

Vandaag een klein feestje want mijn beugel is eruit!!!

Goed nieuws voor mij persoonlijk vandaag, want na meer dan 2,5 jaar is eindelijk mijn beugel eruit! En het resultaat is hardstikke mooi geworden, dat moest ik gewoon even met jullie delen!
 
Even wat anders dan een review of een nieuws artikel, maar toch ook wel beauty natuurlijk, kijken jullie even mee?

Ik heb er in de afgelopen jaren behoorlijk wat vragen over gekregen en ik beloof dat ik er ook nog een keer een filmpje over maak, maar vandaag wilde ik jullie het resultaat in elk geval even showen. Ik ben heel blij en het was al het wachten waard!Stom eigenlijk dat ik dit niet veel eerder heb gedaan, wie begint hier nu op zijn 38e mee? Nou ja, ik ben in elk geval op mijn 40e (nog een maandje...) weer toonbaar, volgens mijn man ben ik nu weer een paar euro meer waard en mag ik weer een paar jaartjes mee.....*mannen*.

Op mijn lippen draag ik mijn favoriete lipstick van dit moment, de True Coral van Tom Ford (te koop bij Parfuma.com), past heerlijk bij mijn koraalkleurige truitje van H & M en de prachtige Guerlain blush Rouge G uit de Serie noire!Ik zal zoals gezegd binnenkort een kort filmpje maken met daarin wat voor & na foto en mijn ervaringen in de afgelopen 2,5 jaar. Maar het is het echt waard geweest, ik heb geen ogenblik spijt gehad! Heb je vragen, zet ze dan gerust hieronder neer en ik beantwoord ze met alle plezier.

Nu vooral veel felle & opvallende lipstick dragen deze zomer, heerlijk!
Deel dit artikel
Back to top