Nagel & Handen

Justin Bieber nagellak binnenkort verkrijgbaar in België

Zijn er onder de Beautyscene lezeressen ook fans van Justin Bieber? Of er nagellakfans zijn hoef ik eigenlijk niet te vragen, want dat heb ik wel gemerkt de afgelopen twee weken. Justin Bieber heeft nl. ook een eigen nagellakcollectie i.s.m. Nicole by OPI, het jongere zusje van OPI, en die collectie zal vanaf 25 mei in België te koop zijn exclusief bij InstantSpa.

Jammer genoeg niet in Nederland, maar wie weet kun je een tripje naar Antwerpen inplannen of iemand voor je laten shoppen? Misschien kunnen we onze Belgische lezeressen wel vragen of ze personal shoppers willen zijn voor de Nederlandse fans? Justin Bieber heeft voor Nicole by OPI (een merk dat normaal niet in Nederland en België wordt verkocht) een collectie samengesteld van 6 lakjes, die de naam One less lonely girl heeft gekregen. Die lakjes hebben namen die helemaal bij Justin en zijn muziek passen, de kleurtjes zijn schattige, girly kleurtjes en leuke effectlakjes. Een deel van de opbrengsten van de verkoop van de lakjes gaat naar een goed doel, Pencils of promise, een organisatie die scholen bouwt in ontwikkelingslanden.
Schattig toch? Voor fans van Justin Bieber eigenlijk een must, dat hebben de verkooppunten in de USA ook gemerkt, want de collectie was binnen no time uitverkocht. En nu is België aan de beurt voor een beetje "Bieber" fever!Vanaf 25 mei 2011 zal deze collectie exclusief worden verkocht bij de winkels van InstantSpa in Antwerpen & Luven en bij Bodycentrum in Leuven & Roeselare. De collectie is zeer gelimiteerd verkrijgbaar, op is op en waarschijnlijk zal het best snel gaan, de lakjes zullen EUR 12,95 per stuk kosten.

In het Belgische tijdschrift Joepie dat op 25 mei uitkomt zal nog een speciale kortingsbon te vinden zijn, dat is natuurlijk altijd handig.
Vertel eens eerlijk, wie gaat hiervoor in de rij staan? *wink*
Deel dit artikel
Back to top