Nagel & Handen

Colour Blocking: Zoya Sunshine collectie

De nagellakjes uit de Zoya Sunshine collectie stralen glitter en glamour uit. De zes kleurvarianten zijn lekker heftig, zomers en vooral: opvallend. Ik heb drie kleurtjes uit deze collectie ontvangen, maar de volledige collectie bevat zes nagellakjes. Ik wil vandaag een keertje starten met een filmpje. Deze is gemaakt met als inspiratiebron de Fashionweek 2011. Niets teveel gezegd toch? Dit is 100% colour blocking, de grote modetrend van dit moment! Zullen we de drie kleuren die ik in huis heb even van dichtbij bekijken? Allereerst zien jullie de kleur Faye. Ondanks het feit dat dit niet mijn grote favoriet is moet ik wel bekennen dat dit de meest bijzondere variant is. De paarse duo chrome nagellak bevat namelijk naast een prachtige shimmer ook nog eens een unieke gouden glitter.
Kimmy is een diep en warm rode nagellak met net zoals alle Sunshine broertjes en zusjes een mooie shimmer. De gouden en oranje glitters maakt dit een rode nagellak die je niet zo heel snel zal vergeten. Indruk maken? Kies dan voor Kimmy.
Mijn favoriet is Tanzy. Dit is een kleur die eigenlijk continue in beweging is. Het lijken wel vlammen die flink tekeer gaan in de openhaard. De mooie en warme oranje kleur is absoluut op en top zomers en bevat een micro glittertje dat net een tintje lichter is in vergelijking tot de basis. Gorgeous!
Hieronder zien jullie de drie kleurtjes eventjes terug op een nagelwieltje. Ik heb ook nog twee van de drie varianten op mijn nagels aangebracht. Van boven naar beneden zie je: Faye, Tanzy en Kimmy.
Zoya - Faye


Zoya - Tanzy 


De Zoya Summertime- en de Sunshine lakjes (EUR 8,95 per stuk) zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Lezeressen van Beautyscene ontvangen een unieke korting van 10% op hun bestellingen (exclusief verzendkosten) met code: lushious. Bij een kleinere bestelling biedt Nailpolishfashion de mogelijkheid om deze via de brievenbuspost te verzenden en dat scheelt aanzienlijk in de verzendkosten. Tel uit je winst!  

Deel dit artikel
Back to top