Inspiratie & Tutorials

Nieuws : BeautysceneNL nu ook op YouTube

Als jullie al eerder lezeres waren bij LushiousBeauty, dan weten jullie vast dat wij gek zijn op het maken van filmpjes! Filmpjes die dan weer te zien waren op ons Lushious Beauty YouTube kanaal en natuurlijk ook op de website.
Nu is er dan ook een YouTube kanaal van BeautysceneNL en dat willen we graag met jullie delen.

Vanaf vandaag zullen jullie al onze nieuwe filmpjes kunnen vinden op het BeautysceneNL Youtube kanaal, we zouden het natuurlijk heel leuk vinden als je abonnee wilt worden, zo mis je in elk geval geen enkel filmpje.Om het kanaal te introduceren heb ik een kort filmpje opgenomen, ik denk eigenlijk dat dit het enige korte filmpje zal zijn wat verschijnt, want meestal ben ik heel wat langer van stof!

Wat zul je kunnen zien op ons YouTube kanaal? Veel beauty...maar jullie hadden vast niets anders verwacht! We zullen jullie in HD kwaliteit mooie producten laten zien, maar we gaan ook tutorials en how-to filmpjes voor jullie maken. Misschien komt er ook wel eens een kijkje achter de schermen voorbij of nemen we jullie mee naar een event, zolang het beauty te maken heeft kun je het voorbij zien komen. Natuurlijk ben ik ook benieuwd of jullie nog wensen en/of opmerkingen hebben, laat die zeker ook even weten aan ons, dat mag hier, maar ook in een comment op YouTube! Hier even mijn korte introductie:

 


De filmpjes op ons "oude" LushiousBeauty kanaal zullen trouwens wel gewoon blijven staan, zeker even een aanrader om die nog eens te bekijken als je ze gemist hebt. Er zitten echte hits tussen zoals bijvoorbeeld het onderstaande "hoe lak ik nagels"-filmpje van Wendy!Ga dus snel naar www.youtube.nl/beautysceneNL en wordt abonnee, zo mis je geen filmpje! En ik kan je alvast verklappen dat het eerste filmpje er vandaag al aankomt!
Deel dit artikel
Back to top