Nieuws

Guerlain Terra Inca collectie - zomer 2011

Guerlain heeft onlangs een werkelijke beeldschone make-up collectie uitgebracht die je eigenlijk echt even "in het echt" moet gaan bekijken! Terra Inca kun je vertalen als "het land van de Inca''s" en daarop is deze, gelimiteerd verkrijgbare, collectie geïnspireerd. Natalia Vodianova is prachtig met een combinatie van blauw, warm bruin en oranje op de ogen, gecombineerd met mooie glanzende lippen.



Sinds deze maand vind je de volgende producten bij de Guerlain verkooppunten, de prijzen zijn de adviesprijzen, bij de meeste winkels krijg je nog korting op deze producten.

Terra Inca - Poudre Sublimatrice Visage & Corps EUR 60,63



Terre Indigo - Ombre Eclat 4 couleurs EUR 51,53



Ombre Fusion in de kleuren Bahia, Havana en Maya EUR 29,29



Kohl Kajal Black Frida EUR 32,33



Terracotta Gloss in de kleuren Salsa, Mambo en Tango EUR 26,78



De Ombre fusion is een nieuw product van Guerlain, die mij erg doen denken aan de vloeibare oogschaduws van Chanel. Het is ook waterachtige substantie die op de huid aangebracht verandert in een glanzende oogschaduw die ook nog eens waterproof is. Maar het meest in het oog springende product is toch wel de Terre Indigo, wat een prachtige oogschaduwpalette, al vraag ik mij wel voorzichtig af hoe je de kleuren kunt gebruiken zonder alles met elkaar te vermengen? Dat moet ik maar snel gaan uitproberen! Hebben jullie al iets van deze collectie gezien of gekocht?

Deel dit artikel
Back to top