Inspiratie & Tutorials

Behind the scenes : Debbie's badkamer

Jullie hebben natuurlijk gezien dat wij nu ook een "eigen" BeautysceneNL Youtube kanaal hebben? Vandaag heb ik voor jullie het eerste "behind the scenes" filmpjes, waarin ik jullie een kijkje laat nemen in mijn badkamer. Op zich niet zo spannend, maar daar staan natuurlijk wel heel wat producten die momenteel gereviewt worden, kijken jullie even mee?

Mijn badkamer deel ik natuurlijk wel met de rest van mijn familie, maar zoals jullie zullen zien neem ik toch wel de meeste ruimte in. Gelukkig vinden ze dat niet erg!Zoals je ziet review ik nogal wat producten op het moment en ik kan jullie verklappen dat dit ongeveer 1/10 is van de producten die nog in de planning staan, de rest van de producten staat op mijn kantoor (of verspreid door het huis....). 

Als jullie vragen hebben over producten die jullie zien, dan kun je die natuurlijk in een comment stellen! Volgende week zien jullie weer een "behind the scenes filmpje", eens verzinnen waar die over zal gaan? Misschien hebben jullie nog een idee? Laat het mij weten!
En natuurlijk zouden we het heel leuk vinden als jullie je willen abonneren op ons YouTube Kanaal : www.youtube.nl/beautysceneNL

Deel dit artikel
Back to top