Reviews

Esprit Jeans Style: Fragrances met een hippietwist!

De Esprit Style Jeans lijn bevat een dames en een herengeur die er samen voor zorgen dat de rage weer even tot leven komt . Met deze geuren voel je jezelf weer vrij en zorgeloos, althans dat is de filosofie achter deze geuren. Dit geurenduo staat namelijk symbool voor de oorsprong van de hippietijd.De damesgeur wordt belichaamd door het Braziliaanse model Martha Streck, zij is net zoals de geur vrouwelijk, uitdagend en heeft een prachtige hippie uitstraling. De Esprit Jeans Style for Her is een geur met oriëntaalse bloem en houtnoten die lekker krachtig opent met granaatappel, orchidee en cranberry.


In het hart bevinden zich tiarebloem en witte viooltjes die de fruitige basis direct een wat meer vrouwelijke twist geven. De basis van vanilleboon, witte patchoeli en kristalmuskus zorgen ervoor dat de geur warmte en diepte krijgt waardoor de geur lang blijft ‘hangen’.Het Nederlandse model Marius Hordijk (Kunnen jullie je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Dan zie je hem even terug in het onderstaand filmpje!) vertolkt de Esprit Jeans Style for Him variant. Deze geur vind ik persoonlijk wat frisser ten opzichte van de dames geur.De combinatie van ananas, Granny Smith appeltjes en bergamot is mannelijk, sprankelend en warm. Het hart van de geur bevat naast kaneel ook een klein vleugje zoethout en dat maakt deze geur tot een bijzonder exemplaar. De basis bevat een combinatie van vanilleboon en muskus en dat heeft deze variant gemeen met de damesgeur.- Esprit Jeans Style for Her - eau de toilette - 15 ml - EUR 15.00
- Esprit Jeans Style for Her - eau de toilette - 30 ml - EUR 25.00
- Esprit Jeans Style for Her - shower gel - 200 ml - EUR 10.00

- Esprit Jeans Style for Him - eau de toilette - 30 ml - EUR 15.00
- Esprit Jeans Style for Him - eau de toilette - 50 ml - EUR 25.00
- Esprit Jeans Style for Him - shower gel - 200 ml - EUR 10.00

De uitstraling van de Jeans Style lijn is simpel, strak en herkenbaar. De geuren zijn niet uniek, maar wel zeer draagbaar en zomers. Kortom: zeker de moeite waard om even te besnuffelen bij een van de drogisterijen, warenhuizen of parfumerieën bij jou in de buurt.

Deel dit artikel
Back to top