Reviews

MAC Prep prime Vibrancy eye primer - aanrader!

Sinds een paar weken kun je een geweldig product vinden bij alle MAC verkooppunten, de Prep prime Vibrancy eye primer. Dit product maakt deel uit van het vaste assortiment van MAC en is werkelijk geweldig! Een product dat ervoor zorgt dat concealer niet in de fijne lijntjes verdwijnt is eigenlijk onmisbaar, lees dus snel even verder voor mijn review!De Prep prime Vibrancy eye primer is uitgebracht met de Primed for perfection collectie, hierover kun je in dit artikel meer lezen. Het is echter geen tijdelijk verkrijgbare collectie, maar gewoon een uitbreiding van het vaste assortiment van MAC en dat is maar goed ook, want de Vibrancy eye primer heeft echt een plaatsje veroverd in mijn dagelijkse make-up routine!

Dit is hoe MAC dit product omschrijft :

Instant eye prep! This quick fix reduces the look of puffy eyes and under-eye shadows while imparting a bright natural radiance to the entire eye area. Perfectly primes the eye for makeup. Use regularly and see those instant benefits become more permanent!Het is dus een combinatie tussen een primer voor rondom het oog en een oogverzorging (het is echter geen oogcreme). Ik breng de Vibrancy eye aan onder mijn ogen, over mijn oogcreme heen, de basis die je hiermee legt voor een concealer is echt heel goed. De huid is goed gehydrateerd door de oogcreme en perfect geprimed door de Vibrancy eye primer.De primer is verpakt in een pompflacon en is een luchtige, mousse achtige substantie die lekker fris aanvoelt. Je hebt maar heel weinig nodig, denk aan de hoeveelheid van een speldeknopje. Dat breng je aan onder het oog (maar het kan dus ook boven het oog) en klopt het voorzichtig in. De Vibrancy eye primer zorgt direct voor een mooie, glad en licht glanzend resultaat zonder vettig aan te voelen.Hieroverheen breng ik mijn (Bobbi Brown) concealer aan met een concealerkwastje en klopt die ook weer opnieuw even in. Het resultaat is prima, de concealer zit direct goed en blijft de hele dag ook prima zitten, zonder in de lijntjes te kruipen en het is ook niet nodig om de concealer af te poederen. Dat is fijn, want als je net even teveel poeder aanbrengt kan de huid onder de ogen er wat droger uit gaan zien en dat is natuurlijk niet zo mooi.

Ondanks dat het lastig is om dit effect op de foto vast te leggen heb ik toch een poging gewaagd, linksboven zie je mijn oog zonder primer, linksonder heb ik de Vibrancy eye primer aangebracht en rechts zie je mijn oog met een concealer.Ik ben echt erg tevreden met de Prep prime Vibrancy eye primer, zo tevreden dus dat ik deze echt heb opgenomen in mijn dagelijkse make-up routine! Heb je zelf last dat jouw concealer niet goed blijft zitten? Dan kan ik je echt dit product aanraden, bij mij werkt het super! Je vindt de MAC prep prime Vibrancy eye primer bij alle MAC verkooppunten, een pompflacon van 15 ml kost EUR 27,00 en dat is echt wel een prima prijs voor zo''n fijn product! Een absolute aanrader!

Deel dit artikel
Back to top