Reviews

Oproep testpanel : Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer

Lieve lezeressen, we hebben jullie hulp nodig! Clinique heeft namelijk onlangs een geweldig nieuw product uitgebracht, de Moisture Surge Tinted Moisturizer. Perfect voor de zomermaanden, als de huid extra hydratatie en een goede zonbescherming nodig heeft, maar daarnaast ook zorgt voor een mooie egale en matte teint. We zijn op zoeken naar 5 testers, ben jij misschien de perfecte testpersoon voor ons?



Een van de bekendste beauty-geheimen van veel vrouwen – dat dus eigenlijk al lang geen geheim meer is! – is de toevoeging van een drupje foundation aan hun dagcreme, bijvoorbeeld de Moisture Surge, de populaire en geliefde hydraterende crème-gel van Clinique.

Nu heeft Clinique ook een kant-en-klaar product voor ons, de Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 is een foundation dat de hydratatie van de huid onmiddellijk, de hele dag lang én op langere termijn verbetert en tegelijkertijd zorgt voor een frisse en gezonde teint.
Deze getinte moisturizer is een lichte crème-gel met hydraterend effect die een lichte tot medium dekking biedt voor een egale huid. Door de zachte textuur zorgt de Moisture surge moeiteloos voor een huid die er weer koel, verkwikt en volledig gehydrateerd uitziet. Wat mij betreft een ideaal product voor de zomermaanden, zeker als het weer echt warm & vochtig wordt, zoals dat vrij vaak het geval is in ons landje.



Hoe werkt het ?

- Een uitgekiende melange verzacht en kalmeert de huid en zorgt tegelijkertijd voor intense hydratatie.
- Het extract van aloë barbadensis (uit de legendarische Moisture Surge crème-gel van Clinique) heeft al direct na het aanbrengen een sterk vochtinbrengend effect.
- Een geraffineerd samenspel van ingrediënten, waaronder gekleurde pigmenten en polymeren, die een film vormen, staat 12 uur lang garant voor een kleurvaste foundation, zonder te vervagen.
- SPF 15 biedt bescherming tegen de zon op basis van fysieke en chemische zonnefilters.



Testpanel

Zoals we net al vertelden, mogen wij dit product laten testen door 5 van onze lezeressen. Clinique heeft ons 6 exemplaren gestuurd van de Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 in de kleur 03 neutral, redactrice Wendy test gezellig met jullie mee en dus zijn wij nog op zoek naar 5 dames of meiden die dit product willen testen.
We zijn op zoek naar testpersonen van elke leeftijd ongeacht welk huidtype je hebt (let wel even op de kleur, check die voor de zekerheid even bij een parfumerie als je zeker wilt zijn of de kleur bij jou past), de Moisture surge is op allergie getest, parfumvrij, vetvrij en veroorzaakt geen puistjes.
De gelukkige testpersonen zullen een nieuwe (sample) flacon ontvangen die een normale maat heeft, nl. 30 ml, de prijs van het product is EUR 27,50. Natuurlijk willen we in ruil daarvoor wel een korte review van jullie terug ontvangen na ongeveer 2 tot 3 weken gebruik, die wij natuurlijk weer gebruiken voor een artikel op Beautyscene,

Hoe kun je je aanmelden?

- je kunt ons een mail sturen via winactie@beautyscene.nl o.v.v. Clinique testpanel, waarin je jouw naam, adres, leeftijd en huidtype vermeldt, samen met jouw motivatie om mee te doen met ons testpanel
- je mag ook hieronder een reactie achterlaten, uiteraard hoef je dan niet jouw adres achter te laten.
- ook via onze Facebook pagina kun je een reactie achterlaten bij het betreffende artikel, uiteraard ook zonder adres.
- doe dit voor zaterdag 21 mei 2011, wij zullen de gelukkigen maandag 23 mei een mail of Facebook berichtje sturen, waarna de Moisture Surge hun kant op komt.
- na 2 tot 3 weken verwachten we dan een korte review per mail van de testpersonen terug, meer informatie krijgen de testpersonen nog van ons.

Doen jullie allemaal weer mee? 

Deel dit artikel
Back to top