Nieuws

Kneipp loves Beautyscene Twitter winactie

Zijn jullie al een beetje gewend aan onze nieuwe layout? Ik moet bekennen dat ik heel stiekem zelf vooral tijdens het schrijven nog wel eens Lushious Beauty gebruik maar eigenlijk kan ik niet anders dan zeggen dat ik enorm trots ben op onze frisse en overzichtelijke nieuwe naam en look.

Afgelopen week heb ik jullie voorgesteld aan de nieuwe shampoos en conditioners van Kneipp en dat is niet alles want namens Kneipp mogen wij jullie om de geboorte van Beautyscene te vieren een werkelijk super leuke winactie aanbieden. Na deze win actie gaan wij ook nog een geweldig testpanel organiseren maar daarover binnenkort meer.
Allereerst de prijs.. Die is niet mis want wij mogen vijf mega Kneipp pakketten met een waarde van EUR 75,00 per pakket weggeven aan de winnaars van deze zoekactie. Zoeken? Jep zoeken! Om jullie de waarheid vertellen: Wij hebben achter de schermen zoveel plezier beleefd aan de laatste zoekactie, dat willen we nog wel een keertje!

De zoekactie zal volledig plaatsvinden op ons nieuwe twitter account @BeautysceneNL. Dus zorg ervoor dat je Beautyscene ook op twitter volgt. Gedurende een week (vanaf dinsdag 17 mei tot en met zaterdag 21 mei 2011) zullen er op verschillende tijdstippen letters verschijnen. Zorg dat je deze letters noteert want aan het einde van de week kun je met deze letters een woord maken (of stiekem misschien wel twee woorden).

Weet jij wat het antwoord is stuur dan de oplossing uiterlijk op zondag 22 mei 2011 naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Winactie Kneipp. Vergeet vooral niet jouw naam, adres en natuurlijk de oplossing te noteren in deze mail. Op maandag 23 mei ontvangen de winnaars een mailtje van ons en zal Kneipp de pakketten direct naar de winnaars verzenden.

Rest mij jullie heel veel plezier en succes te wensen!

Deel dit artikel
Back to top