Nieuws

Fris en fruitig: Impulss nagellakjes lente/zomer 2011


In de standaard collectie van Impulss vind je naast nagellakjes ook nagelverzorgende producten (Care!) en goodies waarmee je jouw nagels kunt stijlen (shape!). Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de tien allernieuwste kleurtjes waarvan je direct vrolijk wordt.

Ieder nagellakje van Impulss is vervaardigd uit hoogwaardige bestanddelen waardoor een schitterende glans én optimale hechting worden gegarandeerd. De lakjes zijn van uitermate goede kwaliteit, hebben een sterke pigmentatie en dat voor een absolute top prijs. Daarnaast zijn de nagellakken makkelijk verkrijgbaar en dat is natuurlijk ook wel eens prettig!



Wat mij betreft hebben de varianten een klein nadeeltje  en dat is dat de nagellakken en nummer hebben en geen naam. Dat is op zich trouwens geen unicum, want er zijn tegenwoordig meer merken (Alessandro bijvoorbeeld) die geen namen gebruiken, maar dat vind ik persoonlijk altijd wel een extraatje aan een kleur geven. Genoeg gekletst, laten we samen even kijken naar de frisse kleurtjes!

Op de eerste vier afbeeldingen zien jullie van boven naar beneden de kleuren: 021, 024, 022 en 023. Deze kleurvarianten zien jullie op het nagelwieltje terug in dezelfde volgorde. De eerste kleur (021) is licht roze, transparant en kan ook uitermate goed gebruikt worden als top coat. Nummer 024 vind ik bijzonder mooi. Deze roze nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes en heeft een subtiele micro shimmer.  Ik ben dol op oud roze nagellakjes die een beetje poederig aandoen, zo ook kleurnummer 022. Deze nagellak heeft trouwens een frosty finish. Tot slot heeft ook de midden bleek lila variant (nummer 023) een frosty shimmer.







Dol op blauw? De onderstaande kleurtjes ( 027, 026 en 025) zullen dan zeker kans maken om jouw stash te gaan vergezellen. Het kleurtje (027) dat jullie als eerste op het nagelwieltje kunnen bewonderen is bijzonder mooi. De midden azuurblauwe nagellak heeft een micro shimmer en een gouden glitter, en dat allemaal in een flesje! Nagellakje 026 ziet er in het flesje vrij solide uit aar zoals jullie kunnen zien is dit een redelijk transparant jelly nagellakje dat je ook uitermate goed als top coat kunt gebruiken. Ben jij op zoek naar een nagellakje dat wel heel dicht in de buurt komt bij de populaire Chanel Riva? Dan moet je echt even gaan kijken naar nagellakje nummer 025.






De laatste drie nagellakken (030, 029 en 028) uit de Impulss lente/zomer collectie hebben een ding gemeen: Een mooie metallic shimmer. Stiekem vind ik de eerste kleur op het nagelwieltje wel een klein beetje een bruidjes kleurtje. De tweede variant (029) heeft een warmere uitstraling en is uitermate draagbaar, vooral bij gelegenheden dat het allemaal niet zo heftig kan/mag. De bruine (028) nagellak is een beetje een mix die mij doet denken aan karamel.






Ik gaf het al even aan: Ik ben uitermate tevreden over de houdbaarheid van de Impulss nagellakjes (EUR 4.99 / EUR 5.49 – 6.5 ml). Ook zonder top coat blijven de verschillende varianten zeker een aantal dagen zonder beschadigingen zitten. Je kunt de Impulss producten terug vinden bij Kruidvat, Trekpleister , ICI Paris XL,  DA drogist, Parfumerie Douglas en DIO parfumerie.  Meer informatie vind je op www.impulss.nl. Goed nieuws voor de online shopper: Want binnenkort gaat ook Boozyshop.nl deze leuke nagellakjes verkopen!

   

Deel dit artikel
Back to top