Inspiratie & Tutorials

Video - Basics huidverzorging & reiniging

Het speelde al een tijdje door mijn hoofd om een reeks filmpjes te maken waarin ik de basisbegrippen en -informatie over bepaalde beauty onderwerp zou uitleggen. We krijgen over sommige onderwerpen regelmatig vragen en die zouden dan beantwoord kunnen worden in dit soort filmpjes. Dit weekend heb ik het eerste filmpje opgenomen dat gaat over huidverzorging, kijken jullie even mee?

Als je al wat langer beauty blogs volgt of je bent zelf al behoorlijk geïnteresseerd in huidverzorging en/of beauty, dan zul je misschien niets nieuws horen in dit filmpje. Maar als je jong bent of gewoon wat meer wilt weten dan is het misschien toch wel leuk om even te kijken. In het filmpje vertel ik wat over huidverzorging in het algemeen waarbij vooral de focus ligt op het reinigen van de huid, maar kijk vooral zelf even.Zoals ik in het filmpje vertelde kun je vragen achterlaten op ons YouTube kanaal, maar natuurlijk kun je ze hieronder ook in een comment neerzetten of ze in onze wekelijkse vragen-rubriek plaatsen die iedere zondagochtend op Beautyscene.nl te vinden is. We gaan natuurlijk door met deze reeks "basics" filmpjes, als je een leuk idee hebt voor een filmpje, laat het dan zeker weten!

Natuurlijk vinden we het helemaal leuk als je abonnee wordt op ons YouTube-kanaal, zo mis je in elk geval geen enkel filmpje!

Deel dit artikel
Back to top