Nieuws

The Body Shop Honey Bronze make-up vanaf 26 mei in de winkels

Vanaf donderdag vind je bij de winkels van Th Body Shop hun heerlijke (in dit geval letterlijk) zomer make-up collectie Honey Bronze. Dit is een complete lijn van 5 producten voor een bij-zondere look, vol met Fair trade honing en bijenwas. De producten zorgen voor een natuurlijk zongebruind tintje en een stralende, gehydrateerde huid.Bijen nemen een heel belangrijke plaats in de natuur in, volgens Einstein zou de mensheid in 4 jaar verdwijnen als de bij zou verdwijnen. Reden temeer om voorzichtig om te gaan met de bijenpopulatie. En dat doet The Body Shop, zo komt de honing en de bijenwas die nodig is voor (o.a.) deze producten van een Ethiopisch bedrijf dat nog op traditionele wijze de bijen houdt. Zo worden de bijenkorven gemaakt van bamboe, de bijen blijven zo sterk en gezond, zo produceren ze honing van de beste kwaliteit. Natuurlijk zorgt The Body Shop er ook voor dat de imkers een goede, eerlijke prijs voor hun producten krijgen, Fair trade all the way!

Maar natuurlijk zijn we nu wel benieuwd naar de mooie producten die The Body Shop heeft gemaakt met deze bijzonder honing! Wat dacht je van een heerlijke droge body-olie of twee hele mooie matte bronzers met een fijn shimmertje?

Honey Bronze Shimmering Dry oil EUR 25,00 (glazen flacon 100 ml)
Een lichte, niet-vette bodyolie met honing en bijenwas, die zorgen voor een lichte kleur en prachtige, hele fijne shimmers. De huid wordt direct perfect gehydrateerd en krijgt een sensuele glans, de geur is licht honing-achtig met ook iets bloemigs erin.

Honey Bronze Bronzing gel EUR 14,00 (tube 30 ml)
Voor het gezicht is de bodyolie niet geschikt, maar The Body Shop heeft een soortgelijk product in gel-vorm uitgebracht. De gel bevat ook aloë vera en voelt daardoor wat frisser aan op de huid. De kleur is vrij donker, zorg er dus voor dat je niet teveel opbrengt en smeer de gel goed uit, het droogt heel mooi en compleet streeploos op. En het is geen zelfbruiner, dus ''s avonds was je het er gewoon weer af! 


Links : Bronzing gel Midden : Honey bunch lip nectar Rechts : bronzing powder 03 Links : bronzing gel uitgesmeerd

Honey Bronze lip nectar EUR 14,00 (tube 14 ml) in 2 kleuren Honey Bunch en Honey Beige
Fijne lipglosses in een tube die je zo kunt gebruiken of over een andere lipstick heen, Honey Bunch (op de foto) lijkt behoorlijk oranje maar eenmaal op de lippen valt de kleur toch wel mee en blijft er een zonnig kleurtje over vol fijne shimmers. Ook dit product ruikt heerlijk naar honing!


 


Honey Bronze Bronzing powder EUR 14,50 in vier tinten nr. 01, 02, 03 en 04 (op de foto nr. 03)
Een fijne, vrij matte bronzer die de huid echt laat stralen. Erg fijn voor een lichte "sunkissed" look zonder dat het te opvallend wordt door shimmer of glitters! Ik heb de een na donkerste kleur die niet erg donker is, daardoor zijn deze bronzers echt perfect geschikt voor de dames met een lichtere huidskleur, zeker een aanrader als je nog steeds naar jouw perfecte bronzer zoekt!

Er is nog een andere product, dat ik niet heb uitgeprobeerd, de Brilliance powder (EUR 19,50), een poeder & kwast in 1 die zorgt voor een vleugje kleur en veel glittertjes.
Ik vind het er erg leuke collectie, die natuurlijk wel wat overeenkomsten heeft met de MAC Naked Honey collectie van een aantal jaren geleden. Toch geeft The Body Shop er weer hun eigen draai aan! 
Je vindt de Honey Bronze collectie vanaf donderdag 26 mei 2011 bij alle filialen van The Body Shop, er komt ook nog een mooie kortingsactie, daar horen jullie zeker nog meer over! En misschien kunnen we nog wel een leuke winactie doen met enkele van deze producten, maar alleen als jullie het leuk vinden natuurlijk? Laat het ons maar weten! 

Deel dit artikel
Back to top