Reviews

Speciale verzorging voor de nacht: Comfort Zone Renight

De Renight serie van Comfort Zone bestaat uit drie nachtverzorgingsproducten (Recover cream, Dermo filler en Vitamin integrator) die je kunt combineren met jouw reguliere verzorgingsproducten, of dagverzorging van Comfort Zone. Dit systeem is geïnspireerd door de energie van de Goji bes welke zijn oorsprong kent in Tibet. Deze kostbare vrucht bevat wonderbaarlijke anti-aging eigenschappen. Actieve ingrediënten zoals lycopeen, hyaluronzuur en gluconolactone herstellen de huid gedurende de nacht hersteld.

De anti-oxidant bescherming van de renight recover cream en de renight vitamin integrator is gedurende 12 uur actief en is wetenschappelijk bewezen. De producten beschermen en voeden de huid en zorgen voor een stralende teint en elasticiteit.

De geur van de Renight recover cream ( 50 ml – EUR 69,50) is werkelijk waar fenomenaal, licht, luchtig en fruitig. De zachte structuur van de crème trekt lekker snel in de huid en laat een soepel en comfortabel gevoel achter. De hoge concentratie aan gojibessen beschermt de huid tegen de schade die veroorzaakt wordt door vrije radicalen herstelt.Voordat je de Renight recover cream aanbrengt kun je gebruikmaken van de De Renight vitamine integrator (25 ml – EUR 48,00). Dit zeer voedende serum is uitermate geschikt voor de droge huid en zorgt voor een extra actieve werking van de nachtcrème.

De olie geeft een onmiddellijk een heerlijk gevoel en voelt absoluut niet vettig aan. Ook dit serum bevat net zoals de overige producten uit deze lijn Gojibesolie, maar ook vitamine E, lycopeen, rijstolie en jojoba-olie. Deze laatste twee ingrediënten zorgen voor een snelle hydratatie en een optimaal herstel van de huid.
Je hebt trouwens maar een paar druppels nodig om je volledige gezicht, hals en decolleté te behandelen. Masseer het product in tot het volledig geabsorbeerd is. Overigens is een combinatie van de cream en het serum niet noodzakelijk maar wel uitermate prettig wanneer je huid een oppepper kan gebruiken. Ik gebruik dit product zelf vier keer per week en moet bekennen dat mijn huid erg dankbaar is.De Renight dermo filler (15 ml – EUR 48,00) heb ik zelf niet getest. Dit is een gel met een hoge concentratie aan hyaluronzuur voor een diep opvullende werking bij lijntjes en rimpels. De formule bevat Gojibesolie, gluconolactone en hyaluronzuur en vult rimpeltjes instant op.

De speciale applicator zorgt ervoor dat het product zowel overdag als ´s avonds voor de dag of nachtverzorging direct op ieder rimpeltje kan worden aangebracht (en niet op het volledige gezicht). Gluconolactone vergemakkelijkt de absorptie van het hyaluronzuur waardoor het intenser werkt. De bijzondere gojibesolie verrijkt de formule, naast de het inwerken op de afzonderlijke rimpels heeft ze een merkbare anti-oxidante werking.
  
Ik ben zeer enthousiast over deze mooie lijn met nachtverzorgingsproducten. Ben jij op zoek naar een mooi merk en vind je het belangrijk dat al je zintuigen geprikkeld worden tijdens het gebruik dan is Comfort Zone jouw merk. Ik raad de Renight lijn aan bij dames vanaf ongeveer 35 jaar, maar mocht je willen weten of deze (of een van de vele andere Comfort Zone lijnen) geschikt is voor jouw huidtype doe dan de huidtest op www.comfortzone.nl/huidadvies/.

Comfort Zone heeft een prachtige website en een dito webwinkel, waar je zeker een keertje een kijkje moet nemen. Deze vind je op http://www.comfortzone.nl/
 

Deel dit artikel
Back to top