Reviews

Essence Sun Club, review & swatches

In een eerder artikel hebben jullie al kunnen lezen welke nieuwe producten er te vinden zullen zijn in de Essence Sun Club collectie. De nieuwe Glamour to go eyeshadows en de nieuwe Highlighter powder zijn een leuke aanvulling op het bestaande assortiment. Ik laat jullie in dit artikel enkele van de producten zien, het zijn erg leuke producten tegen een heerlijke budgetprijs.Hebben jullie de producten eigenlijk al gespot bij jouw plaatselijke Kruidvat winkel? De levering van de verschillende nieuwe producten liet wel wat op zich wachten, hier en daar, maar waarschijnlijk moeten de schappen nu wel redelijk aangevuld zijn! De producten die je in dit artikel ziet, zullen in elk geval deel uitmaken van de vaste Essence Sun Club collectie die gedurende het hele haar door te koop zijn.

De Glamour to go eyeshadow palette''s (EUR 2,99) zijn er in twee varianten, de kleurrijke South beach en de naturelle Long Beach. De palette''s bestaan elk uit 8 kleuren oogschaduw, in totaal zit er in elk palette 7,5 gram oogschaduw en een duo-applicator met aan de ene kant een sponsje en aan de andere kant een kwastje.

De oogschaduws zijn best aardig van kwaliteit, maar ze zijn wel wat flets van kleur en de finish is wat mat & stoffig. Enkele van de kleuren hebben een fijne shimmer, die leven net iets meer en ogen daardoor wat mooier. De combinatie van kleuren is eigenlijk best mooi, ga je voor iets meer kleur dan is South Beach echt wel leuk met zijn koraal, geel en turquoise. Long Beach is wat kalmer van combinatie, fijn als je meer houdt van nude tinten of graag een bruine smoky eye maakt.

Ik ben een grote fan van de Shimmer Bricks van Bobbi Brown, zeg maar de dure versie van de Essence all over shimmer for eyes, face & body! Ik denk dat Essence erg goed naar de Shimmer Bricks heeft gekeken en ik moet zeggen dat ze het toch aardig hebben gekopieerd! Dit glanzende, vrij gepigmenteerde blokje heeft 5 kleuren die je kunt gebruiken op lichaam, gezicht en ogen. De kwaliteit is eigenlijk prima in orde en de kleuren echt mooi, wel vrij donker trouwens, zeker als je bedenkt dat ik hieronder de lichtste versie (nl. voor blondes/lighter skin) laat zien. Dit product is trouwens niet nieuw, maar bestond al langer.

Wel nieuw is de Essence Sun Club highlighter powder (EUR 3,49), een losse, gouden highightpoeder die behoorlijk glitterig is. Het poeder zit verpakt in een handige verpakking, waardoor je het poeder zuinig kunt aanbrengen. Je kunt hiervoor het beste een poeder- of blushkwast gebruiken (die zit er overigens niet bij). 

Hebben jullie deze nieuwe (en bestaande) producten van de Essence Sun Club producten al gezien in de winkels van het Kruidvat? Is deze collectie ook favoriet bij jullie gedurende de zomer? Heerlijk toch om al deze producten te gebruiken voor een mooie "sunkissed" look! En dat natuurlijk voor hele fijne prijzen, want waar vind je nu zo''n schattig oogschaduwpalette voor maar EUR 3,49!

Wat vinden jullie van deze producten? En hebben jullie de video''s weleens gezien waarin ik veel van de nieuwe Essence producten laat zien? 

Deel dit artikel
Back to top