Nagel & Handen

NOTD - MAC Ocean Dip (Surf Baby collectie)

Sinds vorige week kun je de Surf Baby collectie vinden bij de MAC verkooppunten in Nederland en België. Nou ja, wat er nog van over is, want ik geloof dat een aantal van de producten vrij snel waren uitverkocht! Zo liep ik zelf ook de mooie Face powder & Hibiscus lipstick mis, maar de Ocean Dip nagellak, die is van mij! Kijk even verder voor een Nail of the day!

Ocean Dip is een mooi, zomers aqua groen creme lakjes, dat uitstekend dekt in twee laagjes. De houdbaarheid van de lak is prima, zoals altijd bij de lakjes van MAC. Ik vind de kleur heel mooi, warm bij een gebruinde huid maar ook een tikje koel, net zoals het water van de oceaan bij Californië.

Inmiddels heb ik regelmatig de vraag gekregen of er misschien nog een leuke budget dupe te vinden is van dit kleurtje, daar zal ik zeker nog even naar op zoek gaan en als ik er 1 (of meer) vind dan zal ik dat zeker laten weten!

De nagellak Ocean Dip is nog, zolang de voorraad strekt, te koop bij de MAC counters voor EUR 12,00. Morgen zullen jullie nog wat meer spulletjes van de Surf Baby collectie zien langskomen, wat hebben jullie al gekocht van deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top