Nieuws

Needful things: Essence mini lipgloss setjes

De Essence mini lipgoss setjes zijn verkrijgbaar in twee varianten: Een variant voor lieve, snoepige engeltjes (02 - Angels  kisses in Heaven) en een variant voor de duiveltjes onder ons (01 - Devils’s love & kisses). In de praktijk kun je de natuurlijk gewoon allebei aanschaffen want het grote verschil is dat de de Engeltjes variant wat koelere roze tinten bevat en de Duiveltjes versie heeft een warmere terra uitstraling.De setjes zijn allebei leuk en meer dan handig om mee te nemen naar een feestje, of gewoon in je tas voor onderweg. En wat dacht je van de ruimtebesparing in jouw vakantiebagage? In iedere kartonnen verpakking vind je drie uiteenlopende kleurtjes (2 ml per gloss), geschikt voor ieder moment van de dag.
 
Hieronder zie je eerst de Devils’s love & kisses Heaven set. Dit setje bevat lekkere frisse en fruitige kleurtjes zoals (op de swatch afbeelding van links naar rechts) een mooie parelmoer/gitter gloss die in de verpakking bijna zilver is, een zacht roze lipgloss met een mooie micro shimmer en een fuchsia roze variant met een oranje glittertje.
De kleuren zijn niet heel intens of zeer gepigmenteerd maar wel enorm leuk en heel belangrijk: Ze plakken niet enorm. (altijd prettig, want wonen aan de kust is prachtig, maar zodra er een zuchtje wind staat en mijn haar zit vastgeplakt aan m’n lipgloss… dat is toch minder leuk!) De lipgloss heeft een prettige applicator in een normaal formaat, dus geen gepriegel en dat werkt prima. De smaak en geur van de lipglossjes uit het Engeltjes setje is trouwens fris en fruitig!In tegenstelling tot het Devils’s love & kisses setje doet de smaak en geur van het Angels kisses in Heaven mij denken aan vanille en cupcakes met veel suiker, jum! De transparante lipgloss is zoals doet vermoeden kleurloos en heeft een prachtige hoogglans. De bruine/terra kleur heeft een crème finish en bevat geen glitters of shimmer. Tot slot bevat dit setje een warm zalmkleurige gloss met een mooie holografische microglitter.
Ik word enorm vrolijk van deze Essence Mini lipgloss setjes. Allereerst door het bijzonder leuke Engeltjes versus duiveltjes thema, ten tweede door de prima houdbaarheid, mooie kleurtjes en schattige verpakking en als klap op de vuurpijl kan ik jullie melden dat je van de prijs ook een mooie glimlach op je gezicht krijgt: Lipgloss setjes kosten namelijk slechts EUR 2,49 per setje!

Deze producten zijn verkrijgbaar in de grotere filialen van Kruidvat. Zijn deze producten nog niet gesignaleerd in een winkel bij jou in de buurt? Informeer dan even bij een medewerker
 

Deel dit artikel
Back to top