Nagel & Handen

Bourjois, 10 dagen nagellak, nieuwe kleuren

Bourjois heeft hun, befaamde, 10 dagen nagellak assortiment vernieuwd, momenteel vind je de 12 nieuwe kleuren in de verschillende winkels.

De nagellak is ultra-langhoudend dankzij een versterkende formule, maar ook dankzij het handige kwastje waarmee je eventueel de lak makkelijk kan bijwerken. Als op zoek bent naar een langhoudende nagellak, dan is het belangrijk dat de nagellak de nagels versterkt. De reden waarom nagellak gaat chippen of bladderen is vaak dat nagels te slap en dun zijn, hierdoor zijn ze te flexibel. Een verstevigende formule is zeker een must, maar je kunt natuurlijk nog beter zorgen dat je jouw nagels echt sterker maakt (bijvoorbeeld met het Perfect Nail system van Trind, onze holy grail). In deze 10 dagen nagellakjes van Bourjois zorgt pro silicium voor de versteviging.

Zoals gezegd zijn er 12 nieuwe kleuren, die onderverdeeld zijn in 3 groepen volgens Bourjois  : de klassieke kleuren, de vrouwelijke kleuren en de trendy kleuren. Nu moet ik zeggen dat de kleuren niet echt heel verrassend of trendy zijn, maar er zitten wel mooie kleuren tussen.


V.l.n.r. 11 klaproos, 12 wit parelmoer, 13 pastelroze en 14 lilarozeV.l.n.r. 15 fuchsia, 16 koraalroze, 17 bougainville en 18 petroleumblauwV.l.n.r. 19 ultraviolet, 20 rood, 21 dieprood en 22 chique bruin

 

De houdbaarheid van de nagellakjes is prima, 10 dagen houdbaarheid is misschien een beetje overdreven, maar de lak blijft (zonder topcoat) zeker een dag of 4 mooi, daarna moet je toch echt de toppen even bijwerken, wat prima gaat  met het schuin afgesneden, fijne kwastje. Natuurlijk verlengt een goede topcoat de houdbaarheid wel met enige dagen, dan haal je de 10 dagen misschien toch nog wel?Je vindt de 10 dagen nagellakjes van Bourjois momenteel al in de diverse winkels zoals Etos, DA, Parfumerie Douglas, Sephora en diverse andere parfumerieën, de lakjes kosten EUR 8,50 per stuk. Ben je op zoek naar wat meer trendy kleuren, dan heeft Bourjois natuurlijk de heerlijk felle nagellakjes uit de Paris Showtime collectie, lees er in dit artikel alles over

 

Deel dit artikel
Back to top