Reviews

ByBeautygloss 28 Party Palette, review & swatches

Waarschijnlijk kennen jullie allemaal Beautygloss, maar wisten jullie ook dat onze lieve collega Mascha ook een geweldige webshop heeft? Afgelopen jaar richtte Mascha haar webshop ByBeautygloss op met daarin allerlei fijne producten. Elk product is ''selected, tested and loved'' door Mascha en dus absoluut de moeite waard. Ik testte voor jullie het prachtige 28 Party Palette uit, dus lees snel verder!

Als er iets is waar ik dol op ben dan zijn het mooie oogschaduw-palettes. Ik ben daar duidelijk niet de enige in, want de webshop staat bomvol verschillende palettes, geweldig voor de liefhebbers! Het 88 Palette is waarschijnlijk het meest bekende palette dat op dit moment verkrijgbaar is, maar inmiddels ben ik er achter gekomen dat het 28 Party Palette ook wel bijzonder mooi is:

Dat ziet er meteen toch geweldig uit? Het palette zelf is van stevig kunsttof en qua formaat een slagje kleiner dan het 88 Palette. Vanwege het feit dat er in het 28 Party Palette minder kleuren zitten dan in het 88 Palette zijn de pans ook een flink stuk groter! Elke oogschaduw heeft het formaat van ongeveer een 2 euro-stuk, dus dat is een mooie hoeveelheid waar je zeker wel eventjes mee vooruit zal kunnen.Het verbaast me niks dat Mascha dit palette in har shop heeft opgenomen, want de pigmenatie is fantastisch. Ik ben echt onder de indruk! Alle bovenstaande swatches zijn gemaakt zonder basis en de oogschaduws zijn droog aangebracht. Dit zijn dus echt de ware kleuren van het palette. Geweldig, nietwaar? Vooral de goudtinten vind ik er mooi, maar ik ben ook erg te spreken over de verschillende kleuren paars.

Alle kleuren uit het 28 Party Palette zijn flink shimmery en de naam is dan ook echt van toepassing. In dit palette zit eigenlijk alles wat je nodig hebt om een mooie party-look te maken! Er zijn genoeg mooie highlighters en accentkleuren te vinden, dus je kan er alle kanten mee op. Aan de ene kant mis ik wel een paar mooie groentinten in de palette en vind ik dat sommige kleuren iets te veel op elkaar lijken, maar dat is dan ook het enige dat ik er op aan te merken heb.

De prijs/kwaliteit-verhouding van het 28 Party Palette (EUR 19,99) is dik in orde en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem veel fijner vind dan mijn 88 Palette (die ligt al een tijdje in een hoekje te verstoffen). Deze tinten zijn stuk voor stuk heerlijk draagbaar en geschikt voor zowel een dagelijkse als feestelijke look. Een fijn palette om in huis te hebben!

Het 28 Party Palette is verkrijgbaar bij ByBeautygloss. Neem zeker even een kijkje in deze webshop, want er zijn nog veel meer leuke producten te vinden, waaronder de producten van Embryolisse (waar Debbie al eerder over schreef), NYX en Wet ''n Wild. Zeker de moeite waard dus!

Deel dit artikel
Back to top