Nagel & Handen

OPI Glam Slam Spark de Triomphe & Rally pretty pink duo's

Sinds kort liggen er twee nieuwe Glam Slam duo''s van OPI in de winkels. Zoals jullie misschien wel weten (en ook eerder op Beautyscene hebben kunnen lezen in dit artikel) is tennister en nagellak-liefhebber Serena Williams een samenwerking met OPI aangegaan. Dat resulteerde in 4 duo''s die verspreid over het jaar uitkomen, nu is het de beurt aan de Spark de Triomphe en het Rally pretty pink duo.De duo''s bestaan uit een combinatie van een opvallende nagellak en een "shatter" topcoat en worden elk uitgebracht rond de datum van één van de vier Grand Slam tennistoernooien.
Het Spark de Triomphe duo hoort bij de French open ofwel het toernooi van Ronald Garros. Het duo bestaat uit de Sparke de Triomphe glitterlak en een matte witte shatter topcoat.

Spark de Triomphe is een prachtig lakje vol met glitters in goud en zilver, al heeft de zilveren kleur duidelijk de overhand. Zoals jullie op de foto hierboven kunt zien vind je verschillende soorten glitters terug, van heel fijn naar vrij grof. De lak dekt echt uitstekend, in twee laagjes zijn de nagels helemaal ondergedompeld in zilveren glitters, erg mooi! Natuurlijk is het wel lekker opvallend, maar de kleur en de uitstraling vind ik toch wel chique.Jammer genoeg vind ik de combinatie met de witte shatter topcoat niet echt mooi, ik krijg toch altijd een "tippex" gevoel bij een witte, matte nagellak. Natuurlijk kun je dit wel verminderen door er een glanzende topcoat over te dragen, maar ik geloof niet dat dit mijn favoriete combinatie is. Gelukkig voor mij kan ik het Spark de Triompje lakje natuurlijk ook prima zonder shatter topcoat dragen of misschien wel met een andere kleur?Het Rally Pretty Pink duo heeft wat mij betreft weer een compleet andere uitstraling, een combinatie van een metallic roze/lila lak en een rode shatter topcoat is niet echt chique te noemen, maar opvallend is het zeker wel! Dit duo heeft Serena samengesteld voor het toernooi van Wimbledon en volgens mij heeft zij zich laten inspireren door de aardbeien met slagroom die worden opgesmikkeld door de bezoekers van Wimbledon. (edit = dit schijnt toch niet helemaal juist te zijn, deze set hoort ook nog bij de French open, maar waar de inspiratie voor de kleuren vandaan komt, geen idee. )

Toch vind ik de combinatie een stuk leuker dan het zilver/witte versie! Dat komt vooral door de rode shatter topcoat, die inderdaad wat snoepachtig aandoet en daardoor mooier overkomt dat de matte witte topcoat.  Natuurlijk, de combinatie is gewaagd en wellicht zal niet iedereen deze dragen, maar hij is zeker apart te noemen en toch eigenlijk ook best wel mooi!

De lakjes worden als duo''s verkocht, je kunt de kleurtjes dus niet los kopen, een setje van een nagellak en een shatter topcoat kost EUR 19,95 per stuk. Je bent met de aanschaf van een duo dus iets voordeliger af dan als je lakjes los zou kopen (dat kan ook helemaal niet, dus eigenlijk is dat een beetje "domme" opmerking van mij, maar je snapt vast wat ik bedoel!).

De setjes zijn al gesignaleerd bij verschillende filialen van MOOI Parfumerie en volgens mij worden ze ook verkocht bij de Sephora filialen, voor meer informatie over de verkooppunten kun je terecht op www.opi.nl

Voor de volledigheid laat ik ook nog even het eerste Glam Slam setje zien, dat volgens mij nergens meer te koop is, maar goed, dan weten jullie in elk geval hoe het eruit zit. Het is uitgebracht rond de Australian open van dit jaar en bestaat uit de Simply Smashing nagellak en de black shatter topcoat.

Deel dit artikel
Back to top