Nagel & Handen

Zomer nagellakjes van Misa: Paradise Shore!

De Misa Paradise Shore zomercollectie 2011 is een zeskoppige collectie van nagellakkleurtjes waarvan je gedachten direct richting zon, zee, strand, vakantie, cocktails en lange zomeravonden gaan. Dat kan ook bijna niet anders want de nagellakjes zijn prachtig, warm en zitten boordevol microglitters.Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de volledige Paradise Shore collectie. Natuurlijk zal ik binnenkort de verschillende kleurtjes nog even voorbij laten komen op mijn nagels.Toen ik de lakjes ontving was ik licht verrast door de structuur, het grootste gedeelte van de collectie heeft namelijk een semi-jelly finish. Mermaid Dreams (donker blauw) geeft echter wel een volledige dekking alsmede de oranje Endless keys variant.- Summer Love - Fuchsia/kersen semi-jelly nagellak me roze glitters
- Endless Keys - Midden oranje nagellak met gouden en oranje microglitter
- Under My Sunbrella - Warm gele jelly nagellak met gouden en gele microglitter


- Mega Margarita - Licht groene jelly nagellak met gouden en holografische microglitter
- Mermaid Dreams - Midden blauwe nagellak met paarse duo chrome glitterfinish
- Krystal Water - Azuurblauwe nagellak met frosty duo chrome finish
En? Hebben jullie inmiddels al een lekkere cocktail in je handen? Wat een heerlijke zomerse nagellakjes. Mocht je trouwens geen fan zijn van (semi) jelly lakjes dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om je nagels eerste te voorzien van een basislaagje nagellak in een kleur de een beetje in de buurt komt, of voor een speciaal effect juist een contrasterende tint. Alles is mogelijk en dat maakt de Misa Paradise Shore collectie juist zo leuk!

Je vindt deze limited edition zomercollectie momenteel voor EUR 6,95 per flesje bij Boozyshop.nl. Ben je toch aan het shoppen bestel dan direct een INM Out the Door dry fast top coat mee. Dit is de favoriete sneldrogende top coat van de Beautyscene redactie en verlengt de houdbaarheid van ieder nagellakje met dagen, echt een aanrader dus! 

Deel dit artikel
Back to top