Nieuws

Meld je aan voor ons Kneipp haarverzorging testpanel!

Wij willen jullie graag de kans bieden om een poosje in de huid van redactrice te kruipen door speciaal voor ons de Kneipp shampoos en conditioners  te gaan testen. Als deelnemer ontvang je alle haarproducten (zes shampoos en twee conditioners met een totale waarde van EUR 49,99 ) om deze samen met je ouders, gezin, vrienden/vriendinnen, huisgenoten te gaan testen! Wij zijn in totaal op zoek naar maar liefst 10 deelnemers.

De haarproducten van Kneipp zijn mild voor de hoofdhuid en worden dierproefvrij geproduceerd. De formules bevatten geen parabenen en kleurstoffen en daardoor kan vrijwel iedereen de producten gebruiken. De verschillende varianten zijn natuurlijk ontwikkeld op basis van verschillende haartypen.

 Wat zit er allemaal in een testpakket:

- Wilde Roos shampoo - fijn/futloos haar
- Lavendel shampoo - normaal haar
- Oranjebloesem shampoo - normaal/fijn haar
- Kamille shampoo - normaal haar/iedere dag
- Granaatappel shampoo - gekleurd haar
- Amandelbloesem - shampoo droog/beschadigd haar
- Kamille conditioner - normaal haar
- Amandelbloesem conditioner - droog/beschadigd haar


De tien gelukkige testpersonen zullen allemaal bovenstaand pakket ontvangen. Natuurlijk willen we in ruil daarvoor wel een korte review van jullie terug ontvangen na ongeveer 2 weken gebruik, die wij vervolgens zullen gebruiken voor een artikel op Beautyscene. Je hoeft niet elke shampoo zelf uit te testen, je mag natuurlijk ook een familielid, vriend of vriendin vragen om er één of meer te testen.

Hoe kun je je aanmelden?

- Stuur ons een mail via winactie@beautyscene.nl o.v.v. Kneipp testpanel, waarin je jouw naam, adres, leeftijd vermeldt, samen met jouw motivatie om mee te doen met dit  testpanel.
- Via onze Facebook pagina kun je een reactie met motivatie achterlaten bij het betreffende artikel (zonder adres).
- Doe dit voor zaterdag 4 juni 2011. Wij zullen de gelukkigen maandag 6 juni een mail sturen en maken de winnaars van Facebook daar bekend (check dat dus zeker even!), waarna Kneipp de pakketten rechtstreeks zal verzenden.
- Na 2 weken verwachten we dan een korte review per mail terug, meer informatie krijgen de testpersonen nog van ons. 

We kijken uit naar de aanmeldingen. We kunnen jullie in elk geval verzekeren dat jullie haren de komende weken heerlijk zullen ruiken!

Deel dit artikel
Back to top