Inspiratie & Tutorials

Vlog van 27 mei 2011 met OPI, Armani, The Body Shop en meer

Onze abonnee''s op ons Beautyscene YouTube kanaal hebben mijn laatste vlog misschien al gezien. Iedere vrijdag maak ik een filmpje a.k.a een vlog waarin ik jullie de leukste, nieuwste en mooiste beautyspullen laat zien. Dat kan echt van alles zijn, van duur tot goedkoop, van OPI nagellak tot The Body Shop body mist, na het zien van het filmpje ben je in elk geval weer helemaal op de hoogte!Misschien nog even handig om te vertellen waar de Giorgio Armani make-up producten vandaan komen, die vind je bij de (web)shop van Parfuma, een superfijne Belgische webshop die ook naar Nederland verzend. Bij een bestellen boven de EUR 90 betaal je geen verzendkosten en betalen kan met iDeal.
De winkel van Inglot vind je sinds kort aan de Van Baerlestraat 8 in Amsterdam, zeker de moeite waard om langs te gaan en heerlijk te shoppen! Ik vergat het te zeggen in het filmpje, maar voor zo''n gevuld Freedom palette betaal je rond de EUR 26,00.

Als je vragen hebt over de producten die ik heb laten zien, dan kun je die natuurlijk hier beneden stellen. Natuurlijk zouden we het erg leuk vinden als je abonnee wordt op ons YouTube Kanaal, zo mis je geen enkel filmpje!

Tot volgende week!

Deel dit artikel
Back to top