Nieuws

Heimwee naar MAC limited editions.....

Wisten jullie eigenlijk dat ik pas sinds 2006 fan ben van MAC cosmetics? Daarvoor kende ik het merk eigenlijk niet echt, maar toen ik er eenmaal mee in contact kwam was het einde zoek! Nu, na 5 jaar, kan ik nog steeds heel blij worden van alle mooie, nieuwe, limited editions, maar ik kan ook weleens "heimwee" hebben naar de producten die zijn geweest. Ik heb er een filmpje over gemaakt, kijk je even mee?Heerlijk toch al de mooie producten? Van sommigen is het echt bijzonder jammer dat ze niet vaker te krijgen zijn of misschien wel in het vaste assortiment van MAC opgenomen worden. Het assortiment van MAC is natuurlijk al bijzonder groot, maar kan wat mij betreft eigenlijk nooit groot genoeg! Stel je toch eens een MAC store voor met daarin alle producten die ze ooit hebben gemaakt, die je gewoon zou kunnen kopen, dat moet make-up heaven zijn! 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie ook producten van MAC hebben of kennen die allang niet meer verkrijgbaar zijn, maar die jullie heel graag weer terug willen zien bij MAC! 

De producten die jullie in het filmpje en op de foto''s zien zijn dus allang niet meer te koop bij de winkels & counters van MAC. Mocht je toch echt nog ergens naar op zoek zijn, dan kun je altijd eens snuffelen op Ebay, maar zorg dan wel dat je goed oplet of de producten niet "fake" ofwel nep zijn. Alweer een hele tijd geleden heb ik daar weleens een aantal artikelen over geschreven, misschien handig om eens terug te lezen? Oh ja, als je jouw producten gewoon bij een MAC counter of winkel hebt gekocht, dan hoef je je natuurlijk nooit zorgen te maken, dat is altijd 100 % betrouwbaar!

- waarschuwing : nep MAC make-up op Marktplaats!
- hoe herken je nep MAC make-up met 2 filmpjes

Deel dit artikel
Back to top