Nieuws

Win-actie : 10 X The Body Shop Honey bronze bronzing powder

Sinds deze week kun je de geweldige Honey Bronze make-up collectie vinden bij alle winkels (en de online shop) van The Body Shop! Helemaal leuk natuurlijk, maar is het niet nog leuker als je een mooie Honey Bronze Bronzing powder kan winnen? Bij ons kan dat, wij geven er 10 weg!

De Honey bronze Bronzing powders zijn mooie, vrij matte bronzers die in 4 kleuren te koop zijn. Ze hebben een prachtig honingraat patroontje en geuren heel licht naar honing. Ondanks dat ze vrij mat zijn hebben ze wel een heel fijn shimmertje, dat is maar goed ook want een te mat product gebruiken als bronzer is absoluut niet mooi, dan krijg je al snel een soort van "vuile vegen" op jouw gezicht. Kortom, de bronzers zijn echt precies goed!

Wij geven dus 10 van deze mooie bronzers weg, 5 van de kleur 01 en 5 van de kleur 02, de bronzers zijn zeer geschikt voor dames/meiden met een koele huidtoon.


De kleur 01 is de lichtste en de kleur 02 is wat donkerder, de andere 2 bronzers zijn meer geschikt voor meiden met een warme huidtoon, 03 is dan de lichtste en 04 de donkerste, hieronder kun je de kleuren goed zien.Wil jij kans maken op 1 van de 10 bronzers? Zorg dan dat je fan bent van de Facebook pagina van Beautyscene (www.facebook.com/beautysceneNL) en die van The Body Shop Nederland (www.facebook.com/thebodyshopnetherlands).

Ga daarna naar onze Facebook pagina en schrijf een comment op onze wall/prikbord dat begint met de volgende tekst:

"Ik doe mee met de win-actie op BeautysceneNL om kans te maken op een van de Bronzing powders in kleur 01/02 (kies jouw kleur) van The Body Shop. Mijn favoriete product bij The Body Shop is.......(vul in) omdat......(laat motivatie achter)"

Zorg er wel voor dat je in jouw berichtje linkt naar onze facebook pagina en die van The Body shop. Laat jouw berichtje achter voor zondag 5 juni 2011, op maandag 6 juni maken wij via Facebook de winaars bekend (zij moeten hun adres naar ons mailen), The Body Shop zal de prijzen rechtstreeks naar de winnaars opsturen.

Doen jullie allemaal weer mee? En als jullie nog zin hebben in een gezellige avond, met extra korting op de mooie producten van de Honey Bronze lijn, dan moet je zeker op 31 mei even bij The Body Shop langs gaan. Momenteel krijg je al 25 % korting op make-up als je 2 producten aanschaft!Dat is nog niet alles, want binnenkort hebben we nog meer leuk nieuws omtrent The Body Shop! 

Deel dit artikel
Back to top