Nieuws

Wie wil mijn model zijn bij MAC Technique? 4 juni in Rotterdam

Een tijdje geleden had ik jullie op Facebook gevraagd of jullie het misschien leuk zouden vinden om eens, namens Beautyscene, een MAC Technique les bij te wonen. Daar werd volmondig "ja" op geantwoord en nu volgt dus de officiële uitnodiging voor de MAC technique van a.s. zaterdag 4 juni 2011 om 10.00 uur in Rotterdam. Wie wil er met mij mee en krijgt ook nog een MAC goodiebag?

Tijdens MAC Technique lessen, die verspreid over het jaar worden gehouden bij de verschillende counters, leren de MAC make-up artiesten hun "leerlingen" bepaalde technieken. In de Technique cursus van dit weekend staan de ogen en de lippen centraal, er wordt steeds een ander onderdeel van de make-up behandeld. Je gaat dus zelf aan de slag met producten van MAC, waarbij je natuurlijk geholpen wordt door de make-up artiesten. Dat is echt een belevenis en natuurlijk zullen ze je ook alle tips & trucs zeker niet onthouden!



A.s. zaterdag 4 juni 2011 om 10.00 uur sta ik ook ingepland voor zo''n MAC Technique klas in de Bijenkorf Rotterdam op uitnodiging van MAC. Dat is natuurlijk heel leuk, maar eigenlijk zou ik het nog leuker vinden om hiervoor een lezeres uit te nodigen. Zij kan dan de les gaan volgen en ik observeer & registreer hoe zo''n les in zijn werk gaat. Natuurlijk ga ik hiervan foto''s en een filmpje maken, dus je moet het natuurlijk niet erg vinden om jouw foto''s later op Beautyscene of onze Facebook pagina of Twitter terug te zien. Natuurlijk zorg ik er wel voor dat je mooi op de foto staat!

Normaal gesproken kan iedereen zo''n MAC Technique les op afspraak bijwonen, de kosten van de les zijn EUR 50,00. Maar als je na de les producten van MAC aanschaft mag je dat bedrag weer verrekenen met jouw aankopen! En voor de lezeres die met mij meegaat is het helemaal mooi, want zij hoeft helemaal niets te betalen en loopt toch de MAC counter uit met een goodiebag t.w.v. max. EUR 50,00! Je mag dus maar liefst voor max. EUR 50,00 producten van MAC uitkiezen, is dat niet geweldig?

Lijkt je dit leuk? Meld je dan nu aan! Dit zijn de voorwaarden:

- minimale leeftijd 16 jaar
- je moet zelf voor vervoer zorgen naar de Bijenkorf in Rotterdam, je moet daar om 9.45 uur aanwezig kunnen zijn
- de Technique klas duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, daarna kun je gewoon lekker jouw eigen gang gaan.
- ik ben gedurende de hele MAC Technique les aanwezig, je bent dus niet "alleen", helaas kunnen er geen andere mensen aanwezig zijn.
- je moet er uiteraard geen probleem mee hebben om op de foto te gaan en/of gefilmd te worden. Het gaat vooral om sfeerbeelden en eventueel een voor & na foto.
- na de les mag je voor max. EUR 50,00 aan MAC producten uitzoeken, als het bedrag van de producten hoger uitvalt dien je het bedrag zelf aan te vullen.

Mail jouw aanmelding met motivatie direct naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. MAC Technique en doe er ook een foto bij! Doe dit voor donderdag 2 juni 2011 20.00 uur, ik zal die avond de winnares een mail sturen. Hou jou mail dus in de gaten, ik moet nl. z.s.m. een reactie terug ontvangen van de winnares! Succes en wie weet zie ik je wel a.s. zaterdag bij MAC!

Je kunt jezelf trouwens ook nog aanmelden voor de MAC Technique lessen, mits er nog plaats is, ze vinden plaats op 3 & 4 juni 2011, er zijn verschillende tijdstippen. Bel de counter voor informatie 010 27 09 395, misschien zie ik je dan toch wel op zaterdag!

Deel dit artikel
Back to top