Nagel & Handen

Mooie nagels en nagelriemen met OPI Avoplex

Als je jouw nagels regelmatig verzorgt, blijven ze mooi, stevig en gezond. Vaak hoor ik dat dames hun handen veelvuldig insmeren met een handcrème, ze versterken hun nagels met een repair-product maar vergeten hun nagelriemen ook te verzorgen met als resultaat harde, droge en vastzittende nagelriemen.

Nagels maar ook zeker nagelriem hebben olie nodig dat ervoor zorgt dat de nagels en nagelriemen gevoed worden. Avoplex van OPI is special ontwikkeld als compleet verzorgingssysteem voor je handen, nagels en nagelriemen. De producten bevatten allemaal  antioxidanten, vitamines en avocado olie die lijken op huideigen natuurlijke oliën.Het Avoplex systeem bevat in totaal zeven producten van een fijne handcrème tot en met een Cuticle Oil to go. De producten bevatten geen minerale oliën, lanoline of ingrediënten op basis van petroleum en ruiken allemaal fantastisch. Ik heb een aantal van de Avoplex producten voor jullie getest, dus laten we snel richting bevindingen gaan!

De Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment (EUR 16,50 – 30 ml) bevat geconcentreerde fruitzuren en is een smeuïge nagelriemcrème die ervoor zorgt  droge, ruwe nagelriemen worden hersteld. Daarnaast werkt dit product aan de vocht/vetbalans van de nagelriemen.Je kunt de treatment zoals de naam al doet vermoeden het beste in kuur vorm gebruiken waarbij je twee a drie keer per week de crème aanbrengt op de nagelriemen. Vervolgens masseer je de nagelriemen even flink en laat de substantie gedurende drie minuten inwerken. Tot slot verwijder je het product met water en zeep. Wanneer jouw nagelriemen na de kuur in goede conditie zijn kun je het product zo’n twee keer per maand blijven gebruiken als verwen sessie.

Wanneer je de Treatment hierboven hebt gebruikt zou een volgende stap de Avoplex Cuticle Oil to Go (EUR 10,95 – 7 ml) kunnen zijn. Maar je kunt de nagelriem olie pen natuurlijk ook individueel gebruiken. De verzorgende oil/gel bevat vitamine E, avocado olie en druivenpitolie zorgt voor vrijwel direct voor soepele, gezonde nagelriemen.   Zeer opvallend is de fijne geur die van de gel afkomt, deze doet mij denken aan meloen, heerlijk! Het tubetje heeft een klein penseeltje waarmee je de gel zeer nauwkeurig kunt aanbrengen op de nagelriemen, erg handig, ook voor onderweg, in je handtas of wanneer je op vakantie gaat. Je kunt de olie meerdere malen per dag aanbrengen, masseer deze even kort in, zodat het product nog sneller door de huid wordt opgenomen. Absoluut een aanrader!

De ntensief voedende Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream (EUR 12,95 – 50 ml) zorgt voor een optimale verzorging van extreem droge handen. Nu moet ik bekennen dat ik geen droge handen heb, maar ook mijn exemplaren zijn dol op deze handcrème. De geur is net zoals bij de overige producten lekker fris en licht fruitig (alhoewel geen enkel ander product de geur van de Oil to Go overtreft). De structuur is licht, maar toch zeer voedend en zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid.
  
Ik vertelde het al even: de volledige Avoplex lijn bevat een zevental producten die je met elkaar kunt combineren, maar je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om de producten uit dit systeem individueel of in combinatie met de producten die je op dit moment gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van de lijn:

- Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment - EUR 16,50 – 30 ml
- Avoplex Cuticle Oil to Go - EUR 10,95 - 7 ml
- Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream - EUR 12,95 - 50 ml
- Avoplex Moisture Replenishing Lotion  - EUR 4,50 - 30 ml / EUR 11,50 – 120 ml
- Avoplex Replenishing Oil - EUR 18,95 - 15 ml
- Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub - EUR 14,95 – 120 ml
- Avoplex Liquid Soap - EUR 11,95 – 240 ml

De Avoplex lijn is absoluut interessant en zeer zeker de moeite waard om eens te gaan bekijken. De Cuticle Oil to Go is inmiddels een van mijn betere vrienden voor onderweg geworden en de handcrème in het handzame formaat ligt momenteel gezellig bij mij in de buurt.De producten van OPI worden onder andere verkocht bij  MOOI Parfumerie en bij verschillende filialen van Sephora. Voor meer informatie over de verkooppunten kun je terecht op www.opi.nl   

Deel dit artikel
Back to top