Reviews

Surf's up, baby! Onze MAC Surf baby spulletjes

Twee weken geleden kwam de zomercollectie van MAC, Surf Baby uit. De collectie is geïnspireerd op de Surf cultuur in Californië, compleet in "laidback style" en mooie zomerse kleuren en producten.

Natuurlijk konden wij de collectie ook niet aan ons voorbij laten gaan zonder wat spulletjes in huis te halen, kijken jullie even mee naar onze aanwinsten?De collectie is, zoals eigenlijk alle zomercollecties van MAC, verpakt in een ander soort verpakking als de standaard mat-zwarte verpakkingen. De producten zijn verpakt in kleurrijke,gestreepte doosjes, versierd met een mooie rode bloem en het logo van MAC. Als je precies wilt zien wat er tot de collectie hoort kun je het beste dit artikel even nalezen, daar vind je ook alle prijzen.In de collectie vind je de nieuwe Studio Careblend/pressed powders, fijn gemalen poeders die je kunt gebruiken over het hele gezicht en die een mooie natuurlijke glans geven en tegelijkertijd de huid met anti-oxidanten verzorgen. Beide kleuren uit de Surf Baby collectie zijn eigenlijk vooral te gebruiken als bronzers, op de foto zie je de Go-gold lightly.De Solar Riche bronzer is een mooie, klassieke bronzer met fijne gouden shimmers in een kleur die wordt omschreven als "midtone deep orange brown".De blikvanger van de collectie is wel de Cheek Powder in de kleur My Paradise. Het is een gezichtspoeder, geen blush dus, in een mooie koraalkleur met daarop een gouden opgelegde bloem. Deze zal echter wel verdwijnen tijdens het gebruik, maar ja, het maakt de poeder echt niet minder mooi. De Face Powder is best gepigmenteerd en is goed op de bouwen, zo is deze toch geschikt om te gebruiken als blush.

 De lipstick in de kleur Hibiscus is werkelijk beeldschoon, maar ook de Powerpoint pencil in de kleur Gilded White is prachtig, vooral als lijntje in de waterlijn of helemaal in het binnenste hoekje van het oog! Ik beloof dat ik de lipstick binnenkort nog een keertje draag in een filmpje!

De Bronzer sticks (op de foto zie je de Billionaire bronze) zijn ook een nieuw product van MAC en doen mij natuurlijk wel een tikje denken aan the Multiples van NARS! De sticks zijn vrij dik van structuur en je kunt ze het beste eerst aanbrengen op jouw hand, daarna kun je ze aanbrengen met een stipling brush op de plaats waar je normaal een bronzer aanbrengt, je kunt ze ook goed gebruiken om te contouren.

Hieronder nog de swatches van de producten die je hierboven gezien hebt, v.l.n.r. Billionaire Bronzer stick, Solar Riche bronzer, Go-gold lightly Studio Careblend/pressed powder, My Paradise face powder, Hibiscus lipstick en Gilded White powerpoint pencil.Maar er is meer, kennen jullie de Summer Stash - crushes metallic pigment? Een stapeltje met losse pigments met een mooie metallic glans, allevier apart verpakt in een afsluitbaar samplepotje. De poeder zien er wat grof uit, maar veranderen op de huid in mooie, glanzende oogschaduws. Op de foto zien jullie de 4 kleuren van de Summer Stash : Pearl, Peachy, Pink en Old wine.Jullie hebben misschien al de mooie Ocean Dip nagellak gezien in dit artikel? Er is ook nog een andere nagellak, de Hangin'' Loose, die wordt omschreven als "dirty pink nude". Wendy heeft dit lakje voor jullie getest en vond het toch wel een vrij lastig te gebruiken lakje. Ze draagt op de foto dan ook drie laagjes en nog is de lak niet echt perfect!We zijn in elk geval fan van de Surf Baby collectie van MAC! Nu hebben we toch nog maar een klein deel van de collectie getest maar ook de andere producten zijn zeker de moeite waard, maar ja....je moet soms wel kiezen natuurlijk! De Surf Baby collectie is momenteel nog te verkrijgen bij alle MAC counters en winkels in Nederland en België. De producten zijn wel allemaal gelimiteerd, dus kan het wel zo zijn dat je niet alle producten meer kunt aanschaffen, de My Paradise Cheek powder is in elk geval uitverkocht net zoals de Hibiscus lipstick. 

Welk product is jouw favoriet van deze collectie?


 

Deel dit artikel
Back to top