Nagel & Handen

OPI & Serena Williams, nieuwe setjes voor Wimbledon

Natuurlijk hebben jullie pas het artikel gezien en gelezen over de mooie OPI setjes die zij hebben samengesteld met toptennister Serena Williams. En nu hebben we alweer mooi nieuws voor jullie, ter gelegenheid van Wimbledon komen er namelijk weer twee leuke setjes aan, dit keer met een glitter topcoat voor de afwisseling! Kijken jullie even mee?Wimbledon is nu het toernooi dat Serena heeft geïnspireerd en dat heeft geresulteerd in een niet bepaald "Engelse" collectie! Dit keer is er niet gekozen voor setjes met daarin een shatter topcoat, maar vind je in beide setjes de Servin'' up sparkle, een opvallende zilveren glitter.
Ik moet zeggen dat ik het wel prettig vind dat ze nu voor iets anders hebben gekozen, maar waarom maar één topcoat? Nu is het voor de echte fans natuurlijk niet zo leuk om beide setjes aan te schaffen omdat je dan twee keer dezelfde Servin'' up sparkle krijgt. Toch eigenlijk wel een beetje jammer!
Maar goed, op naar de setjes! Er zijn er dus twee met in totaal 3 lakjes, kijk even mee. 

You''re royal shine-ness duo pack met daarin Your royal shine-ness (metallic zilver) en Servin''up sparkle (zilveren glitter) EUR 19,95Grape...Set...Match duo pack met daarin Grape...set...match (metallic paars) en Servin''up sparkle (zilveren glitter) EUR 19,95OPI heeft de lakjes al even voor ons geswatcht, volgens mij in alle mogelijke combinatie''s, misschien wel even leuk om te zien?De Grape....set...match is op de bovenstaande foto heel wat minder paars, de foto van het setje is waarschijnlijk niet kleurecht. Maar eerlijk gezegd ben ik daar juist wel blij mee, want deze kleur paars vind ik veel mooier! Maar natuurlijk ga ik het ook even persoonlijk bekijken, swatchen volgen dus ook snel!

De twee setjes zullen vanaf half juni 2011 bij verschillende OPI verkooppunten te vinden zijn, de setjes kosten EUR 19,95 en de lakjes zijn niet los te koop. Voor verkooppunten kun je terecht bij www.opi.nl, maar je vindt OPI lakjes in elk geval bij de filialen van Sephora en bij de filialen van MOOI parfumerie.

Deel dit artikel
Back to top